BMW Concept X4
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Re: BMW Concept X4
acho.rs написа:Тия "паркетници" ще стигнат много по-далече от всякакви АВД комбита , олроуди , ковчези от волво и тем подобни .
Това изказване ,предполагам, би предизвикало взрив от смях в субару-форума (примерно)

Като имам лични впечатления колко често собственици на "паркетници" тичат до застрахователя за дребни драскотини мисля,че подобно нещо:
skipper написа:На мен лично би ми вършил добра работа - кеф ти да отидеш на риба , кеф ти да изкачиш планината зимата , кеф ти да излезете из природата с гаджето/жената на "пикник" с преспиване , на палатка (нощно напиване покрай някоя рекичка ) с дружината .
ще е малко вероятно да се случи.

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
немо написа:acho.rs написа:Тия "паркетници" ще стигнат много по-далече от всякакви АВД комбита , олроуди , ковчези от волво и тем подобни .
Това изказване ,предполагам, би предизвикало взрив от смях в субару-форума (примерно)![]()
Като имам лични впечатления колко често собственици на "паркетници" тичат до застрахователя за дребни драскотини мисля,че подобно нещо:skipper написа:На мен лично би ми вършил добра работа - кеф ти да отидеш на риба , кеф ти да изкачиш планината зимата , кеф ти да излезете из природата с гаджето/жената на "пикник" с преспиване , на палатка (нощно напиване покрай някоя рекичка ) с дружината .
То заради подобен смях на "ловци и рибари" една червена Х6ца 50и с 20ките ходи да показва как "не може" да катери в прах и кал . Но от друга страна е доста модерно да говориш как 2 тонните параходи за 200 бона , не могат да се движат из морените на витоша

ПС: не беше точно тоя случай, но все пак :
http://www.youtube.com/watch?v=
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
немо написа:acho.rs написа:Тия "паркетници" ще стигнат много по-далече от всякакви АВД комбита , олроуди , ковчези от волво и тем подобни .
Това изказване ,предполагам, би предизвикало взрив от смях в субару-форума (примерно)![]()
Като имам лични впечатления колко често собственици на "паркетници" тичат до застрахователя за дребни драскотини мисля,че подобно нещо:skipper написа:На мен лично би ми вършил добра работа - кеф ти да отидеш на риба , кеф ти да изкачиш планината зимата , кеф ти да излезете из природата с гаджето/жената на "пикник" с преспиване , на палатка (нощно напиване покрай някоя рекичка ) с дружината .
Защо да е малко вероятно да се случи ? Този "джип" не е само за каране от вкъщи до работа или до морето / планината за почивка . Нали са джипове - не трябва да се плашат от прах и кал .

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Значи на това видеото по горе Х6цата е със подходящи гуми а освен това и техниката на шофиращия беше от значение. Ама те уверявам ,че ако тая Х6ца го прави редовно това упражнение с тая скорост ще има скъпи ремонти. Иначе и друг път съм го писал - в света на паркетните джипки Хдрайва е добра система ама за проходимост и оффроуд - смех....
Просто няма механични блокажи и остане ли колата във въздуха само две от задвижващите колела се въртят нищо ,че е 4х4.
Просто няма механични блокажи и остане ли колата във въздуха само две от задвижващите колела се въртят нищо ,че е 4х4.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BMW_RIDER написа:Значи на това видеото по горе Х6цата е със подходящи гуми а освен това и техниката на шофиращия беше от значение. Ама те уверявам ,че ако тая Х6ца го прави редовно това упражнение с тая скорост ще има скъпи ремонти. Иначе и друг път съм го писал - в света на паркетните джипки Хдрайва е добра система ама за проходимост и оффроуд - смех....
Е ти не е като да не си карал Х5 и Х3 , но по всички демонстрации показват , как като зависне едно колело, то моментално се блокира и торг-а се предава на останалите

А за какво са предвидени Х3,Х4,Х5,Х6 е ясно - града, магистралата и планината 2 пъти годишно .
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
acho.rs написа:BMW_RIDER написа:Значи на това видеото по горе Х6цата е със подходящи гуми а освен това и техниката на шофиращия беше от значение. Ама те уверявам ,че ако тая Х6ца го прави редовно това упражнение с тая скорост ще има скъпи ремонти. Иначе и друг път съм го писал - в света на паркетните джипки Хдрайва е добра система ама за проходимост и оффроуд - смех....
Е ти не е като да не си карал Х5 и Х3 , но по всички демонстрации показват , как като зависне едно колело, то моментално се блокира и торг-а се предава на останалитеОсвен това системата постоянно се развива и подобрява , нищо че не сменя името си . Х3 примерно гарантирано при останал цял мост без сцепление , прехвърля към другите колела
![]()
А за какво са предвидени Х3,Х4,Х5,Х6 е ясно - града, магистралата и планината 2 пъти годишно .
Ами това което съм забелязъл е ,че колелата въртят винаги на X, може би затова му викат х - драйв

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2