от темата "Как се става член..." на Туртурело
Модератор: Общи модератори
- ivo gazcom
- кандидат ентусиаст
-
момчета бих ви обяснил много работи за членството ви в клуба ама не изкам да му вадя кирливите ризи поне не докато не се проведе общо събрание до тогава не се хабете 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Иво, хората, които защитаваш в случая дори не са си направили труда да прочетат темата... Най-лесно е да се сипят обвинения. Байрон, приятелю, ти къде заяви,че искаш да членуваш? Или аз трябваше да се досетя, че имаш желание само защото примерно идваш на сбирки? Всички останали, какъв е проблема да напишете, вместо някое бесмислено мнение, простия пост - "искам да стана член, на кого да си дам молбата?" Не е трудно, нали? Ако не сте от София, създайте някаква местна организация, ще направим нещо съвместно, ще видим с какво можем да сме полезни. Не може само да се критикува - клуб с крайности не става, всеки трябва да търси консенсуса. Заболяха ме пръстите да пиша колко е важно да намерим обще език, а не само да се обвиняваме кой какво не е направил, без да можем да покажем ние самите какво точно сме направили. Стига с тия масонски ложи, затворени организации и т.н. - нелепо е. По-добре да вървим напред вместо да се обвиняваме какво е било назад. Така се получава точно това, което съм сложил в подписа си... 

Never mistake motion for action...
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Leon написа:Иво, хората, които защитаваш в случая дори не са си направили труда да прочетат темата... Най-лесно е да се сипят обвинения. Байрон, приятелю, ти къде заяви,че искаш да членуваш? Или аз трябваше да се досетя, че имаш желание само защото примерно идваш на сбирки? Всички останали, какъв е проблема да напишете, вместо някое бесмислено мнение, простия пост - "искам да стана член, на кого да си дам молбата?" Не е трудно, нали? Ако не сте от София, създайте някаква местна организация, ще направим нещо съвместно, ще видим с какво можем да сме полезни. Не може само да се критикува - клуб с крайности не става, всеки трябва да търси консенсуса. Заболяха ме пръстите да пиша колко е важно да намерим обще език, а не само да се обвиняваме кой какво не е направил, без да можем да покажем ние самите какво точно сме направили. Стига с тия масонски ложи, затворени организации и т.н. - нелепо е. По-добре да вървим напред вместо да се обвиняваме какво е било назад. Така се получава точно това, което съм сложил в подписа си...
"Искам да стана член, на кой трябва да си дам молбата?"
- Leon
- старши ентусиаст
-
На мен, на Asen_X, на Penchev, Lucky, bmwdriver... Ако не си от София, попълни и я изпрати по мейл или лс, заедно със снимка. Ако пък не ползваш тези комуникации, попълни я и заедно със снимка я изпрати по пощата на адрес, който ще дам на лс, ако се стигне до ползването на този канал за комуникация.
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
ОК, прати ми, моля те, молба на ЛС или на a.georgiev@mobiltel.bg
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Leon
- старши ентусиаст
-
Иво написа:Линка към молбата е в първото мнение в тази тема:
http://www.bmwpower-bg.net/bmw_membership.zip
Аз като казвам, че повечето хора са първи да пишат глупости, а не са прочели важните неща...
ОК, прати ми, моля те, молба на ЛС или на a.georgiev@mobiltel.bg
Ако искаш да ме впечатлиш с мейла си, не постигна ефект