BMW ще прави четириместно куатро купе-кросовър - X6
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: BMW ще прави четириместно куатро купе-кросовър - X6
auto-press.net
Ако некой не вярва в тотото, 6а може да вzеме бая пара, zа клевета от тия галоши. 4ак на нюрнбургринг го пратиха, па снимките рисунки?
Истина е, 4е в момента БМВ раzширява страшно много репертоара, но вестник да говори по тоя на4ин говори много 3ле 3а него.
Ако некой не вярва в тотото, 6а може да вzеме бая пара, zа клевета от тия галоши. 4ак на нюрнбургринг го пратиха, па снимките рисунки?

Истина е, 4е в момента БМВ раzширява страшно много репертоара, но вестник да говори по тоя на4ин говори много 3ле 3а него.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Re: BMW ще прави четириместно куатро купе-кросовър - X6
Turturelo написа:BMWgirl_Z8 написа:Re: BMW ще прави четириместно куатро купе-кросовър - X6
ей! няма да викаш quattro на BMWxDrive!!!
Правилно, най-великото 4х4 го правят в Инглощад, тва е в другия край на Бавария!!

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Ниц бе, разбирач, то и голфа беше за игра не за каране, ама ти го подкара нали ?

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- C S L
- кандидат ентусиаст
-
Turturelo написа: яко understeer ..
Превод в ефир: НЕДОЗАВИВАЩИ КАЛЯСКИ

"Красотата е вид гениалност, дори по възвишена, защото няма нужда от обяснения"
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Turturelo:
Е това не го разбрах
То и Голф 1.4 се кара доста по-трудно от БМВ 330 ама чак да го обожавам
Както газва Гацо Бацов "Чао, лека нощ, довиждане, мерси
"
обожавам да карам предно, защото смятам, че се кара значително по-трудно от задно
Е това не го разбрах

Както газва Гацо Бацов "Чао, лека нощ, довиждане, мерси

идеята ми беше, че ако се научиш да владееш предно предаване ще ти е много по-лесно да контролираш задно .. не е проблем да го oversteer-ваш, с по-ниска скорост от предното и за по-малък период, но се кара по-трудно .. относно двигателя, колкото повече, толкова повече, но не е проблем да си пързаляш и Golf 1.4
Имам си аз един приятел Сашо DrivingGod, та той не вярваше много в предното, но видя, че не е проблем да се правят глупости с него и да върви на understeer, oversteer, understeer, oversteer .. питайте него
Дори съм готов да сложим два еднакви като мощност и килограми автомобили на писта с предно и задно предаване и в рамките на социален експеримент да им засечем време ..
почвам да правя едно списъче за хора за демо
ще Ви дават даже по телевизора .. записвания на ЛС

Имам си аз един приятел Сашо DrivingGod, та той не вярваше много в предното, но видя, че не е проблем да се правят глупости с него и да върви на understeer, oversteer, understeer, oversteer .. питайте него

Дори съм готов да сложим два еднакви като мощност и килограми автомобили на писта с предно и задно предаване и в рамките на социален експеримент да им засечем време ..
почвам да правя едно списъче за хора за демо

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2