Дали такива ще бъдат обозначенията на новите купета на БМВ??

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 19 Авг 2006, 21:47

няма да ти кажем защото ти като идва6 в Мюнхен не се обажда6 на местния БМВ БГ Клуб :mhihi:

6еги4ка ;)
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 20 Авг 2006, 0:13

Turturelo написа::roll: ахам .. И в кой отдел си (codename..) ?

п.с. Времето ще покаже кое е истина и кое не 8)

Времето ще покаже на продавачите по автокъщите, прав си за това. Ама ще каже човек, че се имаш за некъв дет колиш и бесиш, че и отчет да водим ли? 8) Странно самочувствие :D .
Айде със здраве и полекичката.

П.П. Темата се изчерпА :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330Cd
Мечтае да кара: F10 M5
Детайли за колата: Stock.

Мнение от dinko_sd » 20 Авг 2006, 18:18

Е пичове и аз не знам какво ще става през 2009 и на какъв модел са шпионските снимки, публикувани в http://worldcarfans.com/, но се интересувам, чета и коментирам :!:
P.S. То нали за това са форумите :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 20 Авг 2006, 18:52

dinko_sd написа:Е пичове и аз не знам какво ще става през 2009 и на какъв модел са шпионските снимки, публикувани в http://worldcarfans.com/, но се интересувам, чета и коментирам :!:
P.S. То нали за това са форумите :)

То там има бая измишлиотини.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dinko_sd » 20 Авг 2006, 21:05

Като например?!?!?
Според мен са доста напред с така наречените шпионски снимки (разгледай сайта и ще видиш колко материали има по темата) и като цяло до сега не са излъгали или поне аз не знам.
Вярно че прогнозите им не са 100%-тови, но са доста близки до истината.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 20 Авг 2006, 21:53

dinko_sd написа:Като например?!?!?
Според мен са доста напред с така наречените шпионски снимки (разгледай сайта и ще видиш колко материали има по темата) и като цяло до сега не са излъгали или поне аз не знам.
Вярно че прогнозите им не са 100%-тови, но са доста близки до истината.

Ами имаше снимки на "135i", но според хората които работят в БМВ такова животно няма. Както преди в този сайт имаше снимки на Е92 само ,че с предницата на Е90 и тн... или пък втора и четвърта серия.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dinko_sd » 20 Авг 2006, 23:13

Мисля че говориш за така наречените "Artist Impression", а аз говоря за реални снимки на замаскирани модели. Ама както и да е, това не е толкова важно, по-важно е какво ти говори самата шпионска снимка, а на тази виждам нормална единица със замаскирана предна маска, под която обаче се вижда достатъчно ясно допълнителен радиатор:
http://www.worldcarfans.com/spyphotos.cfm/spyphotoID/6060816.004/pageview/photo/photo/Mini1/page/1/country/gcf/bmw/spy-photos-bmw-135ti
Ето защо си мисля че информацията си е вярна и ще има 135ti ;)
но според хората които работят в БМВ такова животно няма

Този коментар ми звучи малко наивно или знаеш някой в БГ който има текуща информация за това какво се тества като нов модел във компанията (не визирам Turturelo, просто смятам че има някакъв праг на информацията, иначе тези които правят шпионските снимки щяха да останат без работа) ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 20 Авг 2006, 23:21

Погледни ауспуха на 335i погледни и този на тази единица. :) Мисля,че има огромна разлика.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Авг 2006, 23:37

обаче, това отпред е интеркулер според мен ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dinko_sd » 21 Авг 2006, 9:47

Забележката е правилна, терминът е интеркулер 8)
Относно ауспусите си прав, но си мисля защо им е да му крият предната маска, ако няма да е с нещо по-специален моделът. Мисля че за фейслифт е далече да се говори.
Както и да е, отдалечихме се от темата :arrow:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 21 Авг 2006, 10:55

Интересното е че на spyshot-овете 335i си беше с по един ауспух от двете страни, а пък има spyshots на М3(Е90) със скрити ауспуси под бронята(4 на брой), докато при Е92 не са скрити :confused:
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 21 Авг 2006, 11:40

Diablo написа:
Turturelo написа::roll: ахам .. И в кой отдел си (codename..) ?

п.с. Времето ще покаже кое е истина и кое не 8)

Времето ще покаже на продавачите по автокъщите, прав си за това. Ама ще каже човек, че се имаш за некъв дет колиш и бесиш, че и отчет да водим ли? 8) Странно самочувствие :D .
Айде със здраве и полекичката.

П.П. Темата се изчерпА :)

незнам какво те подразни, просто питам в кой отдел работиш щом всекидневно работиш с прототипи.. какво толкова има да кажеш коуднейма на отдела, бих искал да се запознаем..

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 21 Авг 2006, 11:42

Dr.Schnaps написа:няма да ти кажем защото ти като идва6 в Мюнхен не

6еги4ка ;)

прати координати на ЛС и на драго сърце ще се срещнем следващия път като имам път към Мюнхен.

Предишна

Назад към Основен Форум