BMW i3 Coupe Concept

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

BMW i3 Coupe Concept

Мнение от Flash » 29 Ное 2012, 17:18

Изображение

Нещо ми се струва, че това ванче си е изпреварило времето с няколко години заради изцяло електрическия си двигател. Интериорът е доста футуристичен, красива разчупена форма, но мааалко постен ми се струва... въпреки това ми харесва. Отпред също е симпатяга, но отзад нещо.. с тези "очи" :roll: :conf:

Изображение

Изображение

Задвижването? 4,4 V8 туин-турбо от M5 F10, изстрелващ 560 к.с. към задните колела. Найс, а? Колкото и да ни се иска, няма как да стане това, защото „i” брандът на BMW ще се състои от електрически серийни автомобили, като с нетърпение чакаме появата на един от тях – футуристичния i8. Но да се върнем на двигателя, добре де, електродвигателя на i3. Той успява да генерира 170 к.с. и 250 Нм въртящ момент благодарение на литиево-йонната си батерия. Едно зареждане ще е достатъчно да бъдат изминати до 160 км в зависимост от шофирането.

Изображение

Копче от Top Gear
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 Touring

Re: BMW i3 Coupe Concept

Мнение от Pufel » 29 Ное 2012, 17:45

засега е само концепт това. докато стигне до серия най-вероятно ще изгуби част от футуристичноста си, което в този случай няма да е за лошо :smoke:
иначе велосипедните гуми къртят!
Изображение

Назад към Основен Форум