ОТКРАДНАТО Е БМВ
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Платиха ми я. В това отношение Булстрад се оказаха бързи и коректни...
Иначе аз още в началото на този месец се метнах на една прекрасна Е39-ка. Чукам на дърво тази да я покарам колкото АЗ си реша...
След повече от месец откакто откраднаха Е46-цата не мисля, че има някаква надежда да я видя отново, но ако все пак се появи мога да си я откупя обратно срещу парите, които застрахователите ми платиха за нея.
Това обаче, е слабо вероятно. За съжаление...
Иначе аз още в началото на този месец се метнах на една прекрасна Е39-ка. Чукам на дърво тази да я покарам колкото АЗ си реша...
След повече от месец откакто откраднаха Е46-цата не мисля, че има някаква надежда да я видя отново, но ако все пак се появи мога да си я откупя обратно срещу парите, които застрахователите ми платиха за нея.
Това обаче, е слабо вероятно. За съжаление...
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- BMW fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 525TDSA
- Детайли за колата: СТРАШИЛИЩЕ! :)
относно кражбите
понеже съм се занимавал с разкриването на кражби на коли мога да кажа на DIZELBOY че изнасянето на коли зад граница не е толкова просто и в повечето случай автомобилите престояват доста време по гаражи особено по - скъпите , а евтините обикновено се разфасоват на части. имах преди година случай с един младеж от моя регион който беше господ на Х-5 а и още е отваряше ги за секунди отнеми 7м да го хвана естествено не сам а с помоща на много колеги като на лице излязоха 4 х-5ци една от който чисто нова 4.8is страшилище направо ми увисна джуката като я видях на ли съм бмв фен. същия младеж след здраво шарене на пари бе пуснат и сега си щави такива като нас. та проблема е основно в институциите и по точно в корупцията в тях. гарантирам ви че няма крадец на коли който да не е хващан в крадена кола и после да е пуснат срещу някой лев. така че не се сърдете на полицайте че не ви намират колите и тяхния ентусиазъм не е неизчерпаем. отделно че някой са в комбина с групите , но те са единици. а на колегата му съчуствам. и дано да си намери колицата 

истината е една BMW се казва тя!
- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
Абеалко са полицайте като теб, които си вършат работата- в моя град кражби не се разкриват- а не се и работи по тях- което е по-лошото.
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Ибах маа му, то да не си оставиш колата някъде... Още малко ще почнат и пред очите ни да ги крадат...
Успех и дано пак да си я караш!
Успех и дано пак да си я караш!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
///sasho написа:Добре де тия Х5 нали имат чип на ключа, как ги крадат?:dunno:
няма НИКАКВО значение тази работа. преди година Наско се събуди и 2те Х5ици ги нямаше. едната от гаража, другата някъде по павлово и фйу. ходи после си застраховай колата в български имоти;)

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- BMW fen
- кандидат ентусиаст
-
Х 5 ги крадат буквално за секунди
технологията е продадена преди няколко години от чехите , който са едни от изявените спецове. устройството с което се игнорира въпросния чип е голямо колкото кибритена кутийка, както някой колега по - горе го беше описал виждал съм го с очите си. а паяци може би ползват в софия в провинцията по рядко а "моя" човек работеше с още две момчета единя хакер, а др силова поддръжка в случай на нужда, обаче по негови думи до сега не му се е налагало защото се оправят достатъчно бързо. така че за по сигурно си застраховайте автомобилите в сериозни застрахователни дружества и си измисляйте собствена блокировка на автомобилите , нещо нестандартно ,за което крадците няма да са подготвени. успех

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Re: Х 5 ги крадат буквално за секунди
BMW fen написа: и си измисляйте собствена блокировка на автомобилите , нещо нестандартно ,за което крадците няма да са подготвени. успех![]()
Абе направо си купувайте по един форд/опел като недвижимо имущество.

- BMW fen
- кандидат ентусиаст
-
и тях ги крадат
за сажаление и тях ги крадат за части така че обърнете внимание на цитата
по - горе 

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
moqta e zastrahovana vav Vito6a.... ama da ne q kradat 4e nema da q vidq skoro
ima li golqm smisal ot markirovka na avtomobila? nezakonno bilo da se slojat lepenki na avtomobila v koq komp.bila zastrahovana?
sorry za latinicata ne6to nqmam kirilica na toq komp.

ima li golqm smisal ot markirovka na avtomobila? nezakonno bilo da se slojat lepenki na avtomobila v koq komp.bila zastrahovana?
sorry za latinicata ne6to nqmam kirilica na toq komp.
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4