Въпросче за Камор?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Въпросче за Камор?
Утре (евентуално) ще ходя на преглед преди покупка и си записах час (говорих с Йордан, той първо каза петък щото много отпускари, ама като му казах, че е преглед преди покупка каза, че може да ме вмести и утре).
Въпроса ми е, всичко ли си казват тези, които я гледат? Какъв е шанса да си премълчат нещо? Питам, защото човека от който я взимам явно е доста навътре в бизнеса с коли и нищо чудно да е бил там преди (и то няколко пъти), което отваря възможност да 'познава' хората.
Мерси предварително.
ПС: Ако всичко мине ОК, след ден-два ще се присъединя към вас официално
Въпроса ми е, всичко ли си казват тези, които я гледат? Какъв е шанса да си премълчат нещо? Питам, защото човека от който я взимам явно е доста навътре в бизнеса с коли и нищо чудно да е бил там преди (и то няколко пъти), което отваря възможност да 'познава' хората.

Мерси предварително.
ПС: Ако всичко мине ОК, след ден-два ще се присъединя към вас официално

- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Всичко ще ти кажат не се притеснявай 

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Казват но с половин уста, трябва да ги ръчкаш (питаш) Моята като я преглеждах преди покупка там колкото време отне за оглед, толкова време ги питах да ми обясняват (вдигнаха ръце от мен) ама нали си платих като пич 48 лв за компютърна диагностика + оглед на ходова част 

stanchev написа:Казват но с половин уста, трябва да ги ръчкаш (питаш) Моята като я преглеждах преди покупка там колкото време отне за оглед, толкова време ги питах да ми обясняват (вдигнаха ръце от мен) ама нали си платих като пич 48 лв за компютърна диагностика + оглед на ходова част
Ми понеже такава ни е цялата работа, аз мисля да 'почерпя' предварително и да си кажат всичко, надявам се. По добре 20-40 лв от колкото ремонт за 2000.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
просто нема да ходиш да плащаш докато не ти кажат каквото те интересува. Седиш до майсотра и го питаш. Тръгне ли на някъде тръгвай след него, че после нема го намериш а ще трябва да си платиш прегледа, за да ти кажат едно "Ами добре е" 

stanchev написа:просто нема да ходиш да плащаш докато не ти кажат каквото те интересува. Седиш до майсотра и го питаш. Тръгне ли на някъде тръгвай след него, че после нема го намериш а ще трябва да си платиш прегледа, за да ти кажат едно "Ами добре е"
Нямам представа как стоят нещата, за пръв път ми е. Дали е възможно да ходиш след майстора?!

Аз искам да чуя окончателната оценка, каде - какво. Това ме интересува

11 мнения
• Страница 1 от 1