All-New BMW Concept Active Tourer - FWD BMW
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325is Motorsport International LE
- Мечтае да кара: m50b32 :)
- Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter
All-New BMW Concept Active Tourer - FWD BMW
Превод на информацията от видеото с гугъл преводача :
"Новият BMW Concept Active Tourer съчетава компактни размери
и атрактивен, спортен дизайн с характерното качество на BMW. С външна дължина от 4,350 мм, ширина на 1834 мм и обща височина на 1560 милиметра, BMW Concept Active Tourer е насочена към клиентите на премиум сегмента, които ценят високо ниво на комфорт, повдигната позиция на седалките и щедра сума на пространството.
BMW Concept Active Tourer също ще бъдат привлекателни за семейства, които придават значение на функционалност и гъвкавост, както и като начин на живот и атлетичен нюх.
Дълго междуосие от 2,670 милиметра, висока линия на покрива и компактен напречен двигател със задвижване на предните колела, че е възможно да се създаде оразмерен интериор. Просторно товарно отделение на BMW Concept Active Tourer осигурява пълноценна пригодност за всекидневна употреба, тъй като батериите на хибридното задвижване са настанени изцяло под пода на товарното отделение.
Задвижването на BMW Concept Active Tourer следва пионерска философията на BMW Group на устойчивата мобилност. Технология за задвижване на всички BMW Plug-в хибридни модели и електрически задвижвани I модели на BMW носи наименованието BMW eDrive, термин, който включва всички електрически компоненти карам.
BMW Concept Active Tourer е проектиран като т. нар. Plug-In Hybrid - в идеалния случай, съчетавайки предимствата на електрическо задвижване с тези на класическия двигател с вътрешно горене. Плъг-ин хибрид (PHEV = Plug-In-Hybrid Electric Vehicle), ще имат особено важна роля в бъдеще. Това е така, защото Plug-in хибридни превозни средства, които обикновено имат набор от повече от 20 километра, когато се движи с електричество и може да се използва ефективно за двете къси и дълги пътувания, както и в смесен режим. В случай на BMW Concept Active Tourer, на 1.5-литров бензинов двигател от BMW Group Ефективно семейството Динамика на двигатели взаимодейства перфектно със синхронен електрически мотор.
Двигател с вътрешно горене на новия BMW Concept Active Tourer е нов модерен 1.5-литров двигател с BMW TwinPower Turbo Technology. Извадка от награждавана 6-цилиндров двигател с BMW TwinPower Turbo Technology, той съчетава най-новото поколение на High Precision Injection с напълно променливо газоразпределение система за контрол VALVETRONIC и ултра-модерен турбокомпресор. BMW TwinPower Turbo Technology ще бъдат използвани всички захранващи единици на ефективния двигател на BMW Group Dynamics семейство в бъдеще - не на последно място, тъй като тя не зависи от общ капацитет или броя на цилиндрите. Нов 3-цилиндров двигател в BMW Concept Active Tourer е един от първите представители на това ново поколение двигатели. Представлява компактен редови двигател образцова комбинация от динамика и ефективност.
Новият BMW TwinPower Turbo 3-цилиндров предлага характер специфични предимства: плавност, форсиране власт, спонтанна реакция и динамичен, спортен звук. Тъй като няма първи и втори ред инерционни сили, той предлага особено високо ниво на комфорт по отношение на шума и вибрациите. Нивото на ролката въртящ момент е по-ниска от тази на 4-цилиндров и се компенсира от един вал противовес. Наред с другите неща, това помага да се поддържа двигателя изключително гладка работа в ниски обороти на двигателя."
Източник "YouCarPress"
Ето така в общи линии явно ще изглежда бъдещатата предно задвижвана баварска машина...
Ето и виждането на бмв дизайнерите и за интериора :
- Pufel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 Touring
Re: All-New BMW Concept Active Tourer - FWD BMW
всъщност тоя Active Tourer Concept е предвестник на бъдещото BMW 1 GT, което ще е вторият хечбек в актуалната моделна гама.
официално серийния вариант на 1 GT ще бъде показан на пролет.
за мен лично това е най-странно изглеждащото бмв някога - еднообемен хеч
официално серийния вариант на 1 GT ще бъде показан на пролет.
за мен лично това е най-странно изглеждащото бмв някога - еднообемен хеч

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Re: All-New BMW Concept Active Tourer - FWD BMW
Това с падащите седалки ме спечели както и осветлението на вратите !
Ако това са тъч бутони по конзолата според мен няма да е удобно.
Иначе дизайна ми допада.
Ще ми е интересно да видя как е мястото отзад, както и управлението!
Ако това са тъч бутони по конзолата според мен няма да е удобно.
Иначе дизайна ми допада.
Ще ми е интересно да видя как е мястото отзад, както и управлението!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
3 мнения
• Страница 1 от 1