BMW обнови X3
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
MaXimal написа:Х3 не допада на повечето хора заради черните му брони, съвсем друга визия има когато броните са в цвета на купето.Не знам защо БМВ са решили да направят броните от такъв материал и да бъдат черни.Според мен нито за офроуд са удобни нито за нищо,понеже всичко одрано им личи.
Не им личи честно казано .. броните са много меки, пластмасата е гувкава и носи на усукване и удари при офф-роуд изпълнения .. ако трябва да съм честни ако я думнеш обаче отдолу пада едно триъгълниче отстрани и това е на всички коли - проверено е

- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Turturelo написа:Aiw написа:Turturelo, знам че не си имал лоши чувства, но просто ти говориш за автомобили, които ВЕЧЕ са на пазара, в темата говорим за предстоящ модел и освен снимките и данните за двигателя няма какво друго да обсъждаме
може пък да съм го видял и карал вече .. и да не говоря хипотетично![]()
Е, карал ли си го?
- pantata
- младши ентусиаст
-
Eми човека с тва се занимава бре нали писах по горе че е станало недоразумение,неразбиране понеже има хора които не знаят товаAiw написа:Turturelo написа:Aiw написа:Turturelo, знам че не си имал лоши чувства, но просто ти говориш за автомобили, които ВЕЧЕ са на пазара, в темата говорим за предстоящ модел и освен снимките и данните за двигателя няма какво друго да обсъждаме
може пък да съм го видял и карал вече .. и да не говоря хипотетично![]()
Е, карал ли си го?

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3