Цените на БМВ и на горивото
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- house
- Потребител
-
- Кара: Бясно
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
- Детайли за колата: 318ti M44B19
Re: Цените на БМВ и на горивото
кобрата написа:Със сигурност няма да спадне интереса, просто обикновено тези коли който харчат малко не са в класа на BMW. Никой истински фен няма да се откаже от марката заради цената на горивото. Поне аз така разсъждавам
Абсолютно си прав!!!

По-вероятно е пеша да вървя отколкото да карам неква гадна малолитражна с различна емблема от BMW!
Не че и в момента не слизам от бмв-то, но все пак с моя тежък крак и малка заплата е савсем нормално...
I think that the only truth that matters is the truth that can be measured.
Good intentions don't count.
What's in your heart doesn't count.
Caring doesn't count...
Good intentions don't count.
What's in your heart doesn't count.
Caring doesn't count...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите

house написа:кобрата написа:По-вероятно е пеша да вървя отколкото да карам неква гадна малолитражка с различна емблема от BMW!
Така го каза все едно караш М60, а не ИС-ка

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
house написа:По-вероятно е пеша да вървя отколкото да карам неква гадна малолитражна с различна емблема от BMW!
Гъзар бъди от студ умри

Сори просто не се здържах.
Принципно бих карал деу тико на метан монтиран на тавана пред мисълта да ходя пеша

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
house написа:кобрата написа:Със сигурност няма да спадне интереса, просто обикновено тези коли който харчат малко не са в класа на BMW. Никой истински фен няма да се откаже от марката заради цената на горивото. Поне аз така разсъждавам
Абсолютно си прав!!!![]()
По-вероятно е пеша да вървя отколкото да карам неква гадна малолитражна с различна емблема от BMW!
Не че и в момента не слизам от бмв-то, но все пак с моя тежък крак и малка заплата е савсем нормално...
Всеки кара според джоба си.
Жалко е обаче, че в тая криза, все повече хора/визирам мои познати/ си продават бмв-тата, за да си купуват японски кенефи на газ, защото просто поддръжката и цените на горивата ги принуждават.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
То ако ще търсиш евтиното, не виждам как ще си купиш точно Японска кола. Особено старите бангии и за подаряване не стават. Има куп Сеати, Шкоди и разни там, които ще са наистина евтини откъм разходи.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Досега устисквах, някакси, даже от 2 години карам в града, до детската градина и ясла пунто, че гори 7 градско, ама вече се не трае.Говорих вчера с приятел газаджия, и съм взел решение да газифицирам изцяло автопарка - фиатката с обикновенно газово, а бмв-то с инжекцион.Тръгвам против принципите си, ама човек на принципи не се вози.Пък бензин на 2.60+ да си го карат петролните босове и арабите мамицата им да е*а педерстка недоклатена.
only rear wheel drive
- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
BMWPOWERRR_ACM написа:То ако ще търсиш евтиното, не виждам как ще си купиш точно Японска кола. Особено старите бангии и за подаряване не стават. Има куп Сеати, Шкоди и разни там, които ще са наистина евтини откъм разходи.
Ми японско, щото се носи мит, че японските коли са много здрави и много икономични

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
И всичко това докато не подкараш някоя стара. Като сметнем и спекулативното надуване по магазините на авточастите защото били "отдалеч"...
Между другото, стари Хонди ЦРХ или Сивик да не са големи маслобойни, почти няма. Повечето се и разпадат по пътя, сигурно защото горят много малко и собствениците им успешно пестят за поддръжка на колата.

Между другото, стари Хонди ЦРХ или Сивик да не са големи маслобойни, почти няма. Повечето се и разпадат по пътя, сигурно защото горят много малко и собствениците им успешно пестят за поддръжка на колата.

In God we trust, all others we track.

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
То ЦРХ или сивик на 10 години не е останала и педя здрава ламарина по него.
only rear wheel drive
И аз като продадох старата кола и ми предложиха бмв, първата ми мисъл беше, че няма да мога да я изхраня, но на фона на фиата - 15л градско, все си мислех че ще е същото. Но даже се оказа по-добре, даже много. Компакта ми харчи 4,5-6 извънградско и 7-9,5 градско, зависи от карането, като имам излишна нафта - настъпвам 

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
amxcs написа:И аз като продадох старата кола и ми предложиха бмв, първата ми мисъл беше, че няма да мога да я изхраня, но на фона на фиата - 15л градско, все си мислех че ще е същото. Но даже се оказа по-добре, даже много. Компакта ми харчи 4,5-6 извънградско и 7-9,5 градско, зависи от карането, като имам излишна нафта - настъпвам
И аз преди години се мъчих с един фиат 1.4, гореше ми 16/100 градско в София и 10/100 извън

След това с едно Пежо дизел, което ми даваше 10/100 нафта градско и 6/100 извън.
Накрая си помислих...че аз съм свикнал на висок разход, дай да покарам БМВ, само че се изненадах приятно

- kuzmat
- Потребител
-
- Кара: нтия
- Мечтае да кара: e46 coupe
Които си е ценител на марката няма да се откаже заради цените на горивата. Познавам доста хора фенове на BMW които си купуват икономични кенефи за работа но не искат и да чуят за продажба на BMWтата си, това разбира се са хора които въртят сериозни километри и работата им е свързана с това.
- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
По-нагоре в темата бях написал за познат, който иска да си продаде бмв-то и да вземе японски кенеф, за да му е икономичен...
Ами само да кажа, че човека си е взел....БМВ с по-голям бензинов двигател
, така ,че мисля темата за изчерпана за мен.
Манията си е мания, каквото и да става
Ами само да кажа, че човека си е взел....БМВ с по-голям бензинов двигател

Манията си е мания, каквото и да става

73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5