За и против Z3 на старо

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 05 Юли 2006, 16:21

Малко Офтопик...

Тутин, аз съм карал автоматик много време, първата ми кола даже беше автомат...Че автомата има предимства спор няма, понокя в задръствания направо е златно...но май е до там... Зимата може да си правиш ебахти кефа със кола със ръчни скорости с малко повече знания и опит...

Карал съм з4 за 2 дена със автомат и....кво да ти кажа колата се чустваше мудна и бабишка... а се пак 2.5 двигател..

Пак казвам мое мнение е това...

Потребител
Аватар

Мнение от tutin » 06 Юли 2006, 1:05

Да, може. Много зависи от двигателя. За дизел примерно автоматика влиза много много добре. Брат ми кара ново ауди 2.5 автоматик дизел и това чудо върви жестоко. При натискане на педала двигателя влиза веднага в най-мощния си момент около 4000 оборота и се стреми да ги държи там постоянно, а не прогресивно като с ръчни. Ефекта е максимална мощност във всеки момент, нещо което не може да се направи с ръчни скоростти.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325i
Мечтае да кара: 650i

Мнение от bELiAr » 07 Юли 2006, 15:05

Uglyyyyyyyy ...женска кола ...заоблена и отрязана ... става за Руси Красавци .. друга алтернатива е опел тигра

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 07 Юли 2006, 15:18

GaD написа:...

Твое мнение, мое мнение. Има една група юзери, за които важи описанието "карат с гъза си". В превод - почитатели на меката возия. Тех за много неща нема как да ги убедиш. Нещо кат педерасите - приемаш, че ги има и ги оставяш да са щастливи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 07 Юли 2006, 16:12

bELiAr написа:Uglyyyyyyyy ...женска кола ...заоблена и отрязана ... става за Руси Красавци .. друга алтернатива е опел тигра
Да бе цифра клиторняк са се зарибили по тия Тигри виждал съм и на зетката да се сливат с еърбеците ма определено повече си им тича да карат Z3 за дамска колица ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 07 Юли 2006, 21:01

От къде тръгна,къде отиде тая тема :roll:
Хайде стига толко :!:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Предишна

Назад към Основен Форум