За и против Z3 на старо
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Малко Офтопик...
Тутин, аз съм карал автоматик много време, първата ми кола даже беше автомат...Че автомата има предимства спор няма, понокя в задръствания направо е златно...но май е до там... Зимата може да си правиш ебахти кефа със кола със ръчни скорости с малко повече знания и опит...
Карал съм з4 за 2 дена със автомат и....кво да ти кажа колата се чустваше мудна и бабишка... а се пак 2.5 двигател..
Пак казвам мое мнение е това...
Тутин, аз съм карал автоматик много време, първата ми кола даже беше автомат...Че автомата има предимства спор няма, понокя в задръствания направо е златно...но май е до там... Зимата може да си правиш ебахти кефа със кола със ръчни скорости с малко повече знания и опит...
Карал съм з4 за 2 дена със автомат и....кво да ти кажа колата се чустваше мудна и бабишка... а се пак 2.5 двигател..
Пак казвам мое мнение е това...
Да, може. Много зависи от двигателя. За дизел примерно автоматика влиза много много добре. Брат ми кара ново ауди 2.5 автоматик дизел и това чудо върви жестоко. При натискане на педала двигателя влиза веднага в най-мощния си момент около 4000 оборота и се стреми да ги държи там постоянно, а не прогресивно като с ръчни. Ефекта е максимална мощност във всеки момент, нещо което не може да се направи с ръчни скоростти.
- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
Uglyyyyyyyy ...женска кола ...заоблена и отрязана ... става за Руси Красавци .. друга алтернатива е опел тигра
- pantata
- младши ентусиаст
-
Да бе цифра клиторняк са се зарибили по тия Тигри виждал съм и на зетката да се сливат с еърбеците ма определено повече си им тича да карат Z3 за дамска колицаbELiAr написа:Uglyyyyyyyy ...женска кола ...заоблена и отрязана ... става за Руси Красавци .. друга алтернатива е опел тигра

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3