Test review:2012 Cadillac CTS-V vs. 2013 BMW M5
Модератор: Общи модератори
Re: Test review:2012 Cadillac CTS-V vs. 2013 BMW M5
acho.rs написа:След като разбрахме че паркираш яките коли да те питам - пиеш ли си хапчетата![]()
Иначе аз спирам - пред човек с твоя необятен "опит" сред супер карите оставам безмълвен .
ПС: и тия тъпанари от БМВ да вземат да си оправят бъга да не може да караш с отворена врата , че наши човек не мое ги паркира

тоя сарказъм за кво беше?
дори и само чистачките да им сменя, пак е повече от нашия опит с такива коли, нали се сещаш?
пък и аз лично, нямаше от къде да зная за проблема с П, ако колегата не беше споменал
нека се уважаваме, пък когато има мегдан за спор, да си спорим основателно

BMW_POWER,

намират ли се интересни работи по жабките на тия коли?

No bling at the Ring
BadAngel написа: ...
Когато някой няма факти, той минава на лични нападки. Дори няколко пресечки са в състояния да ти дадат представа, какво представлява една кола. За мен не е важно какви и къде са разположени въздухопроводите. За други тяхната форма е доказателство за лукс. Свят голям.
Що се отнася до разните електронни джажди в колите, вземете един лаптоп и го замразете до -30С, после за няма и 10 мин го загрейте до 80С. И така около 300 - 400 пъти. След това още 500 пъти го загрейте до 60С и бързо го изстудете до 18-20С. Това се случва с електрониката в купето само докато е в гаранция.
Жабките - хехе, там никой не пипа

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BMW_POWER написа:BadAngel написа: ...
Когато някой няма факти, той минава на лични нападки. Дори няколко пресечки са в състояния да ти дадат представа, какво представлява една кола. За мен не е важно какви и къде са разположени въздухопроводите. За други тяхната форма е доказателство за лукс. Свят голям.
Що се отнася до разните електронни джажди в колите, вземете един лаптоп и го замразете до -30С, после за няма и 10 мин го загрейте до 80С. И така около 300 - 400 пъти. След това още 500 пъти го загрейте до 60С и бързо го изстудете до 18-20С. Това се случва с електрониката в купето само докато е в гаранция.
Жабките - хехе, там никой не пипа
Мислех да си премълча но ще ми падне репутацията на спамър . А пък и не мога да се сдържа , когато някой първо се изсере в тема , после вземе да се оправдава , жалва и мрънка . Та господин брата на монтоя ся ще ти припомня как ти влезе в темата

Няма марка или модел кола в по-тегава хидравлика на волана от БМВ. Този на Елантрата на жената (мод. 2001г) се върти с малкия пръст на лявата ръка, БМВ-то има волан като Молотовка. И това са всички модели, от 316 до Х5 М серията.
след това меко казано смехотворно твърдение , продължаваш със
И това са всички модели, от 316 до Х5 М серията. Външния вид е тотална дришня.
но явно забравил какво си написъл и питаш доста нагло и се вживяваш в някакви облози,които сам си си направил с ясната мисъл че си на 10 000 км -
Никъде не виждам да съм споменал каквото и да е за хубост, ама ако си мъж, ще си платиш и ще знаеш за друг път
Това като за начало . Някъде в средата на темата установяваш , че :
Смешен си да коментираш нещо, което си видял само в тубата
при положение че ти
Карал съм всички модели Ферари, които са на пазара, Поршетата не ги броя, Бентли, Ролс Ройс и т.н.
Карал съм ги и двете и мисля, е мога да говоря. А изказвания от многознайковци, които дори не са карали нито едната от двете, да не кажа, че не са и виждали .... без коментар.
Виж, аз говоря единствено и само през собственият си опит
идва и кулминацията :
Би било смешно, ако не беше трагично, да коментираш нещо, което не си виждал
ти ни убеди какъв невероятен опит имаш със всичко от 316ка до Х5М , но защо ли тогава написа това
От друга страна обаче, по-лесно ми е да натисна бутон на климатика и да завртя на 20С, отколкото да си играя с джойстика на "климатик - градуси - горе - долу", музика - и т.н....., защото докато ги гледаш, този пред тебе спрял и ....
- КВИ БМВТА СИ КАРАЛ БЕ ПИЧ . За какъв опит говориш по дяволите

Аааайде стига форумни фантоми , че взе много да писва вече ...
- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d

- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
acho.rs написа:- КВИ БМВТА СИ КАРАЛ БЕ ПИЧ . За какъв опит говориш по дяволитеЗа тебе паркиране на кола ОПИТ ли е ? Щот по тоя ти пост си личи че даже и климатика не си пускал. Ми при това и нападаш другите , като ги обвиянваш че са смешни , щот не са виждали пък ти си има честта да им паркираш колите . Звучиш като някое момче от мивка , дето му дават ключовете да измие Кайена и то вече си мисли че е собственик .
Аааайде стига форумни фантоми , че взе много да писва вече ...

Това го казва човекЪТ от Кнежа, ходещ на бригади, за да си купи БМВ с десен волан!!!

То верно, че форумът дава крила, ама чак пък толкова

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Спамерчетата ми, това е за вас
че и тая тема я...............