Петрола падна на 96 долара за барел бензина не....

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Re: Петрола падна на 96 долара за барел бензина не....

Мнение от devent » 15 Юни 2012, 9:04

МИТАКА1654 написа:
Ми къде беше като викахме и запушвахме кръстовища? Нямаше те .. ми зареждай си на 3лв/л тогава

Ако наистина вярваш,че от теб(мен) зависят такива неща,значи си ебати наивника.На никой от правилните хора не му дреме,
че се събрали некви 100+кресльовци да подскачат,що си немат друга работа,като така ли иначе друго няма да постигнат,освен да си изгубят времето,което така или иначе им е в повече.Нещата(когато се случват) се решават на много по-високо ниво,отколкото си представяме,дори и такъв тип протести.

Не, колега. Естествено, че не зависи от мен/теб. Но като се съберем повече хора ще стане поне нещо. Дори и малко да е.. Не съм измислил аз този вид формат за разрешаване на проблеми, та да ми се присмиваш на мен :lol: . Протести е имало, има и ще има винаги, и да, колкото и да ти е странно те понякога действат. Въпрос на организация, мотивация, воля и т.н. Явно не си присъствал на протести. И за друго си прав - протестите са политизирани, всичко започва от горе. Дали ще е на синдикално, партийно или плод на други болни хора от горе - няма никакво значение(хич не включвам парадоксалните протести на червените). Това може да е само оправдание, но не и причина да не излезнеш и да изразиш гражданското си мнение, защото ТИ и АЗ моделираме нашето бъдеще, колега. Дали оставаме в България, дали заминаваме. Дали работим честно, дали мамим.. Наша си работа, но съгласи се, че ако те излъжат в магазина с 5 лева ще вдигнеш луд скандал, нали? Същото можеш да го направиш и пред парламента под формата на кресльо с много свободно време, както се изрази ти ;) Дали ще помогне или не, и двамата знаем отговора, но поне ще се вдигне малко врява и може и да има резултат. А това изречение, което ти конкретно си цитирал, идеята му беше съвсем друга, но както и да е, да не влизаме в излишни полемики.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 15 Юни 2012, 11:16

Извинявай за ироничното ми обръщение,но за жалост хората от които зависи взимането на решения са точно така настроени към нас,обикновените хора.Радвам се,че има хора като теб,които все още вярват в "светлото бъдеще",но пак за жалост,абсолютно нищо не зависи от нас,дори и протестите ни.Представяш ли си Вальо Златев къде го е преместил,като е гледал по тв-то "протеста",докато си е пиел примерно уискито в компанията на некоя сгодна женица и Бат Бойко.Та в тоя ред на мисли,как аджеба ще паднат цените на горивата,като монопола е 100%,а хората от които зависи монопола,седят зад него?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 15 Юни 2012, 11:50

Ето любимият ми отговор от друга тема :

Яро написа:Формиране на цената на бензина
1. Когато растат цените на нефта, то е съвсем ясно, че щом бензина се прави от нефт, то и цената на бензина трябва да се увеличава.
2. Когато цените на нефта падат, то на петролните фирми се налага да повишат цените на бензина, за да компенсират понижението на доходите от цената на нефта.
3. Когато цените на нефта са стабилни, то цените на бензина растат заради инфлацията.
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум