Петрола падна на 96 долара за барел бензина не....
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Re: Петрола падна на 96 долара за барел бензина не....
МИТАКА1654 написа:Ми къде беше като викахме и запушвахме кръстовища? Нямаше те .. ми зареждай си на 3лв/л тогава
Ако наистина вярваш,че от теб(мен) зависят такива неща,значи си ебати наивника.На никой от правилните хора не му дреме,
че се събрали некви 100+кресльовци да подскачат,що си немат друга работа,като така ли иначе друго няма да постигнат,освен да си изгубят времето,което така или иначе им е в повече.Нещата(когато се случват) се решават на много по-високо ниво,отколкото си представяме,дори и такъв тип протести.
Не, колега. Естествено, че не зависи от мен/теб. Но като се съберем повече хора ще стане поне нещо. Дори и малко да е.. Не съм измислил аз този вид формат за разрешаване на проблеми, та да ми се присмиваш на мен

- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Извинявай за ироничното ми обръщение,но за жалост хората от които зависи взимането на решения са точно така настроени към нас,обикновените хора.Радвам се,че има хора като теб,които все още вярват в "светлото бъдеще",но пак за жалост,абсолютно нищо не зависи от нас,дори и протестите ни.Представяш ли си Вальо Златев къде го е преместил,като е гледал по тв-то "протеста",докато си е пиел примерно уискито в компанията на некоя сгодна женица и Бат Бойко.Та в тоя ред на мисли,как аджеба ще паднат цените на горивата,като монопола е 100%,а хората от които зависи монопола,седят зад него?
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Ето любимият ми отговор от друга тема :
Яро написа:Формиране на цената на бензина
1. Когато растат цените на нефта, то е съвсем ясно, че щом бензина се прави от нефт, то и цената на бензина трябва да се увеличава.
2. Когато цените на нефта падат, то на петролните фирми се налага да повишат цените на бензина, за да компенсират понижението на доходите от цената на нефта.
3. Когато цените на нефта са стабилни, то цените на бензина растат заради инфлацията.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2