S70 ?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
S70 ?
Днеска видях една Е31-ца и започнах да размишлявам кво му е на тоя S70/1 и на това М8 та не са ги пуснали
The Prototype has never been road safe (even the headlights were missing as you can see in the picture) and was only loosely patched together, which is the reason why it is not presented in their museum. It's not even good for that ...says BMW.
Това последното изречение ме разби деба кво му е толкова аз не разбирам всичко си му е ок освен фаровете
Защо БМВ не ползват този двигател за друг модел
S70/2
S70/1
Най-бързата кола на света не е БМВ а е с двигател на БМВ
Yes, the papers of an 850CSi say, it's an M8, but that's not of much use if you know what it could have been. What the S70 engine is capable of speaks for itself. See the world record run of the McLaren F1. The guys at McLaren say they could get 1000 hp at 9500 or 10000 rpm from the engine.
Много странно ми се вижда има нешо гнило

The Prototype has never been road safe (even the headlights were missing as you can see in the picture) and was only loosely patched together, which is the reason why it is not presented in their museum. It's not even good for that ...says BMW.

Това последното изречение ме разби деба кво му е толкова аз не разбирам всичко си му е ок освен фаровете

Защо БМВ не ползват този двигател за друг модел

S70/2

S70/1

Най-бързата кола на света не е БМВ а е с двигател на БМВ

Yes, the papers of an 850CSi say, it's an M8, but that's not of much use if you know what it could have been. What the S70 engine is capable of speaks for itself. See the world record run of the McLaren F1. The guys at McLaren say they could get 1000 hp at 9500 or 10000 rpm from the engine.
Много странно ми се вижда има нешо гнило

jk написа:Аз също много съм се чудил понеже за мен това е любимото БМВ... доколкто знам не е имало пазар за толкова мощни автомобили тогава...
Това иаз съм го чел някде, че по това време такива коли много не са се купувало ама пак нещо не ми се връзва, можело е да ползват поне двигателя според мен по късно някога
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
попринцип тфа май е шницер обозначение.В Мл имаше една седмица Шницел и отзад пишеше С7,а на тройка съм виждал С3 и тя също беше Шницел 

ТДС - Турбо Див Селянин
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
С-а не ознава,че колата е шницерка,а че двигателя е М-ков
Виж,обозначенията на всички М-ки,че започват със S отпред

Tux0 Ca !

Момчета за обозначението на двигателя: да "S" е за М-ковия, но ако отзад където на повечето BMW-та пише примерно "320i" е написано S3 то това е ACShnitzer, а дали некой просто си е сложил надписа се познава много лесно няма какво да ви обеснявам
P.S.
Ако "S" е за "sport" то тогава на обикновенните двигатели като е "M" или "N" какво ли означават, a?
P.S.
Ако "S" е за "sport" то тогава на обикновенните двигатели като е "M" или "N" какво ли означават, a?

Kris написа:Момчета за обозначението на двигателя: да "S" е за М-ковия, но ако отзад където на повечето BMW-та пише примерно "320i" е написано S3 то това е ACShnitzer, а дали некой просто си е сложил надписа се познава много лесно няма какво да ви обеснявам
P.S.
Ами предположих че е Sport, защото нали на iS-ките S=Sport, а пък и първото нещо което ми идва наум, когато чуя Motorsport e Sport

Айде някой по вещ да обясни

ПП: М=Motor

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
SpUd3r написа:С-а не ознава,че колата е шницерка,а че двигателя е М-ков![]()
чети хубаво,че става въпрос за емблемата отзад.Още не съм видел БМВ да му пише обозначението на мотора отзад.Освен на симпълмена

ТДС - Турбо Див Селянин
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Да ама къде прочете да се пише нещо за емблемата отзад,навсякъде се обсъждаше само двигателя ?
Tux0 Ca !

10 мнения
• Страница 1 от 1