проблем при регистрация в кат може би?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

проблем при регистрация в кат може би?

Мнение от zagata » 16 Май 2012, 0:20

Здравейте!!!
Моля за малко информация относно една много заплетена история. Харесах кола, която е блъсната( доста нова но с лек челен удар, на изгодна цена), но има всички необходими части да се поправи и аз и един приятел серзвизен техник може да я поправим, но тук идва голямото Но. Колата е нов внос, вкарана е блъсната от Италия, продавача е автокъща и казва че може да се продаде на части или цяла, като евентуално може да се регистрира в Бг, защото не била бракувана. Предлага ми някакъв фиктивен договор между мен и един вид италианеца или да мине с фактура през фирмата, но се оскъпявало малко с фактура. Въпроса ми е как да разбера че колата не е бракувана реално, защото ако е бракувана в италия съм чувал че не може да се регистрира в България по никакъв начин.Реално може да се получи голям фал да я поправим да жложим мн труд и финанси и накрая да се получи че не може да се регистрира или даже крадена кой знае, така при един евентуален опеит за регистрация в кат може да изгърмя с много пари и труд. Другия ми въпрос е ако я купя с фактура, колко време имам да я регистрирам казаха ми 2 седмици, но за 2 седмици няма д аможе да я поправим има ли начин да избегна тези 2 седмици и да не понеса големи глоби? Благодаря на всички които вземат отношение по проблема.

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Re: проблем при регистрация в кат може би?

Мнение от madpetio » 16 Май 2012, 7:20

Ами гледам от 2010 си регистриран знаеш как става по форумите...

Долу има подфорум ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ влизаш там и търсиш!
и намираш ето това: viewtopic.php?f=29&t=121157
четеш и си готов....

Договора каде ти предлага търговеца не го мисли искаш да видиш Италианския талон /либрето/ и ЧДП-то
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Назад към Основен Форум