Прототип?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- pantata
- младши ентусиаст
-
И сегашната Z4 си е чехълчеRunner написа:Явно някой е имал много свободно време пред компа и Photoshop![]()
![]()
Наистина прилича малко на чехъл
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
И джантата е уникална и колата също
Ма това за кучето важи и в моят случай щот аз май съм от малкото дето им харесва 

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: з4
Искрено се надявам да мога да седна вътре. Пък тогава ще кажа дали мога да виждам пъте или неKPETEH написа:Струва ми се мнооого нереално, като седнеш вътре май няма да можеш да виждаш пътя

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
///
ДО КОЛКОТО СИ СПОМНЯМ това бещше гласено за новата 8мица или греша а и с това разпределение на тежестите (вижте задницата коло лека це очертава да бъде ) ще има дрифтове цяла нощ иначе и на мен неми харесва от пред ама и новия 6 ти номер не михаресваше докато невидях схимката на шницера в нета . и вече ми харесва
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: ///
и на мен седмицата не ми харесваше като излезе ама сега ми текат очите като я видяpaf40 написа:ДО КОЛКОТО СИ СПОМНЯМ това бещше гласено за новата 8мица или греша а и с това разпределение на тежестите (вижте задницата коло лека це очертава да бъде ) ще има дрифтове цяла нощ иначе и на мен неми харесва от пред ама и новия 6 ти номер не михаресваше докато невидях схимката на шницера в нета . и вече ми харесва

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2