220 km/h
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Escape написа:А прави ли ви впечатление че повечето постове са на латиницаи никой не им прави забележка
И аз не бях забилязал че темата е от основаването на форума и се бях зачидил как подщи сички пишат на латиница и няка

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
LAST RIDE написа:Escape написа:А прави ли ви впечатление че повечето постове са на латиницаи никой не им прави забележка
И аз не бях забилязал че темата е от основаването на форума и се бях зачидил как подщи сички пишат на латиница и някаа на сегашните теми за един коментар и ..............и аз тъкмо дебнах да стигна до последния пост зада се заяда за латиницата
![]()
Леле и аз бях наточил зъбите да ги "с'ям"

Георги Пенчев
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Темата и сега си е актуална. И занапред ще е. Нима темата за СПИН не от доста години??? Но това не я прави по малко актуална нали....? Точо по тази причина стават най тежките катастрофи.amd написа:Изтърсеняк - да изрови тема на 4 години
Разликата да изминеш растояние от 100км с газ до ламарина и да караш същата дистания нормално е 15мин. Според мен не си заслужава. А и то без това не можеш да караш кой знае колко по бързо ако не си на магистрала щото винаги има някой тир пред теб или трактор движещ се с 15км и тн. Даже и 15мин няма да спестиш
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2