Новото поколение БМВ Х5 идва вероятно през 2007 г
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
popo написа:pantata-1234 написа:eraziel написа:Оn topic Дано е поне толкова вдъхновяваща и респектираща колкото и старата.
Off Пантата-5678тея 3.0 литра като ги разделиме на 24 цилиндъра колко обем на цилиндър се пада ?125 мл?
от теб научаваме и че 4х4 задвижването зависи от двигателя
Някоя друга тайна на автомобилостроенето ще ни разкриеш ли ?
Колко се пада кат ги разделим не знам за тва плащам на ора кат тебе да сметати не съм казал че 4х4 задвижването зависи от двигателя а само споменах че Хикса ми е с 3 литров двигател Айде със здраве
снимки на Х-са ще дадеш ли?
А ти би ли пуснал снимки на ЦЛС-а от вътре защото никога не съм сядал/виждал

R.I.P Landikar
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Е то си има бе в галерията му
П.П иначе Х5 яката работа е много кефи колата

П.П иначе Х5 яката работа е много кефи колата

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
rtzankov написа:popo написа:pantata-1234 написа:eraziel написа:Оn topic Дано е поне толкова вдъхновяваща и респектираща колкото и старата.
Off Пантата-5678тея 3.0 литра като ги разделиме на 24 цилиндъра колко обем на цилиндър се пада ?125 мл?
Колко се пада кат ги разделим не знам за тва плащам на ора кат тебе да сметати не съм казал че 4х4 задвижването зависи от двигателя а само споменах че Хикса ми е с 3 литров двигател Айде със здраве
снимки на Х-са ще дадеш ли?
А ти би ли пуснал снимки на ЦЛС-а от вътре защото никога не съм сядал/виждал
както скот каза има няколко в галерията(снимани с малко кофти качество, но от телефон) не мога да сложа повече щото съм достигнал някакъв лимит май
П.С на едната снимка се вижда пумияра на село, който вчера го гръмнаха
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
pantata-1234 написа:eraziel написа:Оn topic Дано е поне толкова вдъхновяваща и респектираща колкото и старата.
Искам да те питам, понеже и аз мисля да си взимам нещо 24 цилиндрово, какъв разход дава? И ако можеш наистина пусни снимка на двигателя, този 24 цилиндров звяр трябва да е нечовешки

Иво написа:pantata-1234 написа:eraziel написа:Оn topic Дано е поне толкова вдъхновяваща и респектираща колкото и старата.
Искам да те питам, понеже и аз мисля да си взимам нещо 24 цилиндрово, какъв разход дава? И ако можеш наистина пусни снимка на двигателя, този 24 цилиндров звяр трябва да е нечовешки![]()
![]()
Bugatti Veyron ряпа да яде с неговите 16 цилиндъра...
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Иво написа:pantata-1234 написа:eraziel написа:Оn topic Дано е поне толкова вдъхновяваща и респектираща колкото и старата.
Искам да те питам, понеже и аз мисля да си взимам нещо 24 цилиндрово, какъв разход дава? И ако можеш наистина пусни снимка на двигателя, този 24 цилиндров звяр трябва да е нечовешки![]()
![]()
Човека сигурно е искал да каже ,че е 24 винтила

- Гост
-
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Те и другите не са кой знае колко по-различни.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Тая картинка трябва да се сложи в една друга Важна тема в "Извън темата", точно там и е мястото

Tux0 Ca !

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
доколкото получих инфо БМВ ще пуска някакъв среден вариант между джип и камион . мини бус или нещо такова.
новата Х5 се пуска на пазара на есен , просто ми предложиха ако искам да изчакам ........ но аз си мисля , че ще има малко бъгове за отстраняване (((( обикновенно практиката това показва а и концепцията между сегашната 5 ца и новата няма да е чак толкова фрапираща
новата Х5 се пуска на пазара на есен , просто ми предложиха ако искам да изчакам ........ но аз си мисля , че ще има малко бъгове за отстраняване (((( обикновенно практиката това показва а и концепцията между сегашната 5 ца и новата няма да е чак толкова фрапираща
gambling with the devil on the road
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2