Замалко и аз да хвърля топа

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 19 Май 2006, 17:46

:OT:
Човека си споделя.... може да е истина, може да не е!
Вие с какво сте ощетени в случая?! Какво ви пречи?
Дайте сега да осерем и тази тема (не че е коой знае каква, но все пак).... че то остана ли тема, в която да си говорим нормално... ?
Я се вижте само!
Или ще четем мнения от рода на :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: и :bowdown: :bowdown: :bowdown: ,
или пък ще нападаме някой...

Не ви ли омръзна?!

МИР! 8)
... и със здраве!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 19 Май 2006, 17:49

ICE написа::OT:
Човека си споделя.... може да е истина, може да не е!
Вие с какво сте ощетени в случая?! Какво ви пречи?
Дайте сега да осерем и тази тема (не че е коой знае каква, но все пак).... че то остана ли тема, в която да си говорим нормално... ?
Я се вижте само!
Или ще четем мнения от рода на :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: и :bowdown: :bowdown: :bowdown: ,
или пък ще нападаме някой...

Не ви ли омръзна?!

МИР! 8)
... и със здраве!

При условие, че вината си е негова (ако това се е случило въобще) кой му дава право да говори така или ти въобще не си го чел. Като ще пише гупости, поне не в основния форум
Цитирам: "...копелетата от диана няма къде да избягат-мама им дееба мръсна.Утре ще ги рекетирам до кръв дееба и изпошляците-това си е опит за предумишлено убийство..."
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 19 Май 2006, 23:04

Сега ,аз не съм малко дете да се заяждам с хората.Заяждам се с фирма Диана и то с пълно основание-защо аз си знам и те си знаят.Всеки си има право на мнение,но аргументирано.Аз понесох само финансова щета в размер на 1589,33 лева(стойността на 2 нови гуми)-нормално е да съм превъзбуден.Сбърках като въобще постнах темата,от реакциите на потребителите виждам,че явно са раздразнени.Въпреки,че има нови подробности,ще помоля някои модератор да я заключи

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 20 Май 2006, 2:40

давай де, казвай са.......тъкмо се поуспокоиха всички и ти млъкна.......давай стреляй :P

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 20 Май 2006, 12:38

Човек според мен гумите са били с по -нисък скоростен индекс .. и ако е било така, нормално да се пръсне .. не мисля, че от "Диана" са ти "пробутали скапани гуми" или от сорта, защото все пак фирмата е сериозна, да не са като гумаджията на спирката .. А иначе това си е луд късмет твоя случай .. някак си странно е, не че се заяждам или не ти вярвам ама е така .. :roll:

Предишна

Назад към Основен Форум