Камор Ауто

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Камор Ауто

Мнение от Bogat-Beden » 02 Май 2006, 23:39

Днес съвсем рязко и неочаквано ми се обадиха на мобилния ,търсим еди-кой си-аз съм тоя казах-Обаждаме се от Камор Ауто ,дайте ни адреса да ви пратим списание :о))),не му мислих много естествено,издиктувах го,и съм доста приятно изненадан,единствения ми допир с Камор беше когато минавах диагностика при купуване на колата.Сега остава да изчакам да разглеждам картинките ;о)))
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 03 Май 2006, 0:48

Мойта като е купувана тия от Камор не са били родени :lol: Иначе супер за списанието! Да го носиш на събора! :)
Изображение
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Май 2006, 2:50

Иво написа:Мойта като е купувана тия от Камор не са били родени :lol:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 03 Май 2006, 8:14

и на мен ми пратиха списание и даже ме записаха за новите тест дривове на новите коли хората ипращат покани за даможе да се тестват колите т обикновени хора и да се докоснем до новите технологии много са о4тиви и макар и да ми е стара колата ми обръщат много внимание за разлика от дару кар , аз сам много доволен от тях като цяло
ИзображениеИзображение
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 03 Май 2006, 8:59

Брех, аз не съм получил още покана за нов тест драйв, след този в Банско. Я бързо издавай, каде и кога ще е? :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 03 Май 2006, 10:06

И аз се чувствам пренебрегнат.Ама можеби защото не съм от софия де ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 03 Май 2006, 10:16

dizelboy написа:и на мен ми пратиха списание и даже ме записаха за новите тест дривове на новите коли хората ипращат покани за даможе да се тестват колите т обикновени хора и да се докоснем до новите технологии много са о4тиви и макар и да ми е стара колата ми обръщат много внимание за разлика от дару кар , аз сам много доволен от тях като цяло

абс .. и аз получих списанието .. и наистина отношението е перфектно и както трябва да бъде .. а нe като в дару bg мизерия стайл.. :confused:
оценката за камор е ... 6+ ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 03 Май 2006, 11:42

Браво на евреите-знаят как се прави бизнес!
Сега ако успеят да договорят преференциални цени за БГ/въпреки,че тва май го има само за француските коли/ току виж сме се качили и ние на читави возила!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 03 Май 2006, 15:59

Иво написа:Мойта като е купувана тия от Камор не са били родени :lol: Иначе супер за списанието! Да го носиш на събора! :)

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
ако няма с кфо да патуваш за събора при мен има место :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Е30-ски

Мнение от Memphys » 03 Май 2006, 21:48

Ей хора, ако знайте колко пъти съм ходил на тестдраивове, но не ме пускаха щот бех без покана :confused: , надявам се кат си купя някога и аз БМВ и наще преставители в Бургас да са като Камор ;)
Изображение

Назад към Основен Форум