От Неделя 30.Април-Автомобилно предаване по Радиото :-)
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
От Неделя 30.Април-Автомобилно предаване по Радиото :-)
Здравейте на всички ви , тези , които знаят - до скоро водих едно предаване "На Улицата" по Радио Веселина София
от тази Неделя започвам новото автомобилно предаване по Веселина от 10 до 12ч. "Авто Ликенд"
В него ще има много интересни рубрики
Ще имаме пряко включване на от организаторите , който ще ни казват последните новини около Писта Божурище
Ще има рубрика , проследяваща подготовката и самите стартове във Формула 1
В друга рубрика пък ще се редуват новини от български състезания по Офроуд , пистови и кросови мотори и картинг
Ще има една забавна рубрика , в която всеки път жени ще се опитват да обедят мъжете , че са по-добри шофьорки
Ще даваме актуална информация за злучващите се неща по пътищата , информация от КАТ , както и на въпроси зададени от Вас - ще отговарят от КАТ и от Пътно Поддържане София
Плюс още куп интересни рубрики , общо 8
Също така всеки път ще се провежда игра , в която ще се задават въпроси , свързани с автомобилния спорт
като един от позналите , посредством томбола , ще печели най-разнообразни автонагради от нашите спонсори
Ще има и пряка телефонна връзка , на която ще можете да ни се обаждате в ефир (на цената на един градски разговор)
Също така ще можете да ни пращате и SMS-и (с цена , в зависимост от абонаментният ви план или можете да ги пращате от интернет)
Или да ни пишете на Скайп адреса ни
Сигурен съм , че ще ви бъде много интересно...а и ние ще се постараем да ви стане още по-интересно

В него ще има много интересни рубрики

Сигурен съм , че ще ви бъде много интересно...а и ние ще се постараем да ви стане още по-интересно

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Няма никакъв проблем
дайте ми пълно инфо тук за мероприятието и ще го отразя подобаващо
Когато има интересни новини свързани с БМВ-истите
казвайте ми ги и няма никакъв проблем да ги отразявам в някоя от рубриките
П.П. - фотографите , които ще бъдат на събора ви (наети са от Камор Ауто) - тези същите и на мен и колегата , с който ще водим предаването ни правика снимките за пред медиите

П.П. - фотографите , които ще бъдат на събора ви (наети са от Камор Ауто) - тези същите и на мен и колегата , с който ще водим предаването ни правика снимките за пред медиите

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
9 мнения
• Страница 1 от 1