Питане за лабда и едно предложение

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-90

Питане за лабда и едно предложение

Мнение от arkadas » 26 Апр 2006, 7:22

Привет колеги. Имам кокнкретно питане относно това къде мога да си купя качествена лабда сонда и на какви пари?
Между другото искам да направя едно предложение, което се надявам да бъде подкрепено и от вас. Предлагам когато някой отвори някаква тема по даден въпрос в отговорите да се съдържа по-голяма конкретика. Примерно когато става въпрос за определен проблем свързан със дадена част или детайл не само всеки да казва например "аз си купих на BOSH и съм много доволен", а да пояснява от къде и за коклко го е купил и да не чака допълнително да му се задава въпрос и така само да раздуваме форума. Мисля, че обмяната на конкретна информация от една страна ще стимулира търговците и вносителите на качествени продукти и части, тъй като на всички ни е известно колко ментета има на пазара. Желая на всички успех!!!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Re: Питане за лабда и едно предложение

Мнение от Lucky » 26 Апр 2006, 9:29

arkadas написа:Привет колеги. Имам кокнкретно питане относно това къде мога да си купя качествена лабда сонда и на какви пари?

От германско за 120 евра NTK.
Може да отидеш и в Бош тука но ти дават разпечатана кутийка данеби да са пропуснали да ти сложат сондата. Повече нема да влезна в тоя дюкян

Назад към Основен Форум