Новото BMW M3
Модератор: Общи модератори
rtzankov написа:Toва, сивото на снимките е Е92(може би) а не М3 .. че гледам има зазблудени тук
не е М3 ,да...М3 първо ще се появи във вариант с 4 врати...просто за да не отваряме нова тема...Ммм сега трябва да отворя обаче понеже излязоха официалните снимки на Е92 и са 1 кум 1 с последните които бях постнал така че спора с MaXimal e приключен

But does a human form display to those who dwell in realms of day
MaXimal написа:Но според мен разликата между E90 и E92 ще е само,че едното ще е с по-малко врати.
Всички сме свикнали да виждаме 6-цилиндрови мотори в ///M3-ките,но в най-новата ///M3 двигателя е 8-цилиндров.И защо е така?Главните конкуренри на 3-ката са Audi A4 и Mercedes-Benz C-Class.Най-мощните им версии са RS4 и C 32 AMG-и двете коли са с 8-цилиндрови мотори.Според мен точно заради това най-новата ///M3-ка ще е с 8-цилиндъра,а не с 6.C-Класата на Mercedes-Benz се предлага във варианти Седан,Купе и Комби.Можеби знаете,че седана се различава на външен вид от купето.Според мен от BMW може да са решили и при 3-ката седана да се различава от купето,което означава,че снимките,които е дал ngc7052 може да не-са фотошоп

M6 написа:MaXimal написа:Но според мен разликата между E90 и E92 ще е само,че едното ще е с по-малко врати.
Всички сме свикнали да виждаме 6-цилиндрови мотори в ///M3-ките,но в най-новата ///M3 двигателя е 8-цилиндров.И защо е така?Главните конкуренри на 3-ката са Audi A4 и Mercedes-Benz C-Class.Най-мощните им версии са RS4 и C 32 AMG-и двете коли са с 8-цилиндрови мотори.Според мен точно заради това най-новата ///M3-ка ще е с 8-цилиндъра,а не с 6.C-Класата на Mercedes-Benz се предлага във варианти Седан,Купе и Комби.Можеби знаете,че седана се различава на външен вид от купето.Според мен от BMW може да са решили и при 3-ката седана да се различава от купето,което означава,че снимките,които е дал ngc7052 може да не-са фотошоп
А ако тия снимки бяха официални,защо ги няма в сайта на БМВ АГ?Аз смятам,че там първо ще се появят официални снимки.
M6 написа:Всички сме свикнали да виждаме 6-цилиндрови мотори в ///M3-ките,но в най-новата ///M3 двигателя е 8-цилиндров.И защо е така?Главните конкуренри на 3-ката са Audi A4 и Mercedes-Benz C-Class.Най-мощните им версии са RS4 и C 32 AMG-и двете коли са с 8-цилиндрови мотори.Според мен точно заради това най-новата ///M3-ка ще е с 8-цилиндъра,а не с 6.
Според мен пък БМВ никога не са се 'оглеждали' в другите производители (камо ли за конструкция и
тип на двигателя),най-малкото, защото в сферата на конструирането и внедряването на технологии
в двигателите почти винаги са били новатори. Отдавна се знае , че новата М3 ще е с 8-цил.
двигател, а и имаше официално 'признание' от БМВ, че лимита на С54 е достигнат. И си мисля, че
единственото, в което си прав, е че изкарват М3 в новите версии Седан и Туринг, за да могат да
запълнят цялата гама в този сегмент и да са конкурентноспособни.

Driver's Racing Team
MaXimal написа:Плюс това Туртурело,каза,че има съвсем малко общо с истинското купе.
Sir T написа:Е92 обаче е codename-а.. Да .. има доста общи неща
казах, че има доста общи неща, а не че са малко ..
това е колата..
пс. цитирай ме вярно, добрите ми стари дружки те изпяха

Последна промяна Turturelo на 21 Апр 2006, 20:32, променена общо 1 път
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Мен лично много ми харесва 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
а защо да не бъде нещо такова...:
или такова:

или такова:

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- C S L
- кандидат ентусиаст
-
LeX написа:а защо да не бъде нещо такова...:
или такова:
Ми защото няма да баде нещо такова /фотошопи/. Последните две снимки ги знам от преди 2 год. Забележи, че броните и джантите са от М5