СПЕШНА ПОМОЩ !!!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Действително това е другият вариант. Според мен обаче релетата са две, защото съм имал случай при абсолютно топъл мотор да не запаля. Значи въпросният електромагнитен клапан се командва и от друго реле.Фидел Кастро написа:shnitzera написа:релето на свещите

Може ли някои да ме насочи каде се намират тия джаджи
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Благодаря на сички които се опитаха да помогнат!Оказа се че акумолатора е бл прекалено слаб за да запали но при всеки опит е впръсквало гориво в цилиндрите И сам я задавил
след по малко от два метара на тикане запали и около 2мин не можише да се изчисти но сезга всичко е ОК
МОЖЕ ДА ЗАКЛУЧВАТЕ ТЕМАТА!!!

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Бъди уверен, че не ти е сработвало някое реле, заради слабият акумулатор. Не съм чувал дизел да се дави.LAST RIDE написа:Благодаря на сички които се опитаха да помогнат!Оказа се че акумолатора е бл прекалено слаб за да запали но при всеки опит е впръсквало гориво в цилиндрите И сам я задавилслед по малко от два метара на тикане запали и около 2мин не можише да се изчисти но сезга всичко е ОК

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2