СПЕШНА ПОМОЩ !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 16 Мар 2006, 23:51

Фидел Кастро написа:
shnitzera написа:релето на свещите :idea:
Действително това е другият вариант. Според мен обаче релетата са две, защото съм имал случай при абсолютно топъл мотор да не запаля. Значи въпросният електромагнитен клапан се командва и от друго реле. 8)[/quot
Може ли някои да ме насочи каде се намират тия джаджи

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 17 Мар 2006, 18:30

Благодаря на сички които се опитаха да помогнат!Оказа се че акумолатора е бл прекалено слаб за да запали но при всеки опит е впръсквало гориво в цилиндрите И сам я задавил :uups: след по малко от два метара на тикане запали и около 2мин не можише да се изчисти но сезга всичко е ОК
МОЖЕ ДА ЗАКЛУЧВАТЕ ТЕМАТА!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 18 Мар 2006, 13:29

LAST RIDE написа:Благодаря на сички които се опитаха да помогнат!Оказа се че акумолатора е бл прекалено слаб за да запали но при всеки опит е впръсквало гориво в цилиндрите И сам я задавил :uups: след по малко от два метара на тикане запали и около 2мин не можише да се изчисти но сезга всичко е ОК
МОЖЕ ДА ЗАКЛУЧВАТЕ ТЕМАТА!!!
Бъди уверен, че не ти е сработвало някое реле, заради слабият акумулатор. Не съм чувал дизел да се дави. :confused:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Предишна

Назад към Основен Форум