PLOVDIV4ANI...!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

PLOVDIV4ANI...!!!

Мнение от hate Mercedes » 02 Юни 2002, 1:50

grupata koito sme ot plovdiv.kade se sabirate da gledate startovte na F1???poradi otdavna e4e otkritayat klub STUDIO F1 imam predlojenie da se sabirame plovdiv4ani da go gldame tam na po nekoya druga bira.bi bili interesno da se sabirame plovdivskata grupa.znam 4e sme ne malko hora intusiasti za tova puskam tazi tema.sorry 4e ne e v sabori i meropriatia ama znam 4e nekoi ot vas tam mnoo ne gldat za tva pusnah tuka.oste vednaj sorry.ako iskate da se razbrem i da se sabirame da gledame ako ne vinagi to ot vrme na vreme v kluba F1 i bez tva ne 4esto se hodi do sofia.daite mnenia za tova kakvo mislete???

кандидат ентусиаст
Аватар

отг::PLOVDIV4ANI...!!!

Мнение от Svetoslav » 02 Юни 2002, 19:53

Az sam navit.Kraino vreme e da vidia istinski fen na F1 v Plovdiv.Az sam tvardo za.Daje drugata sedmica moje da stane.Znam kade e tozi Club,no dali naistina davat sastezanijta,6toto mi se vijda ne6to zamrialo.
bavaria

Потребител
Аватар

отг::PLOVDIV4ANI...!!!

Мнение от hate Mercedes » 04 Юни 2002, 20:14

ami togava niama da e lo6o da se razberem da gledame vav CLUB F1 az sam bil tam ne e zaspalo tam ima vinagi hora prosto moje bi na startovete na F1 da niama mnooo hora zastoto sa malko blajennite koito znayat kakvo e tozi sport dori ot zritelska gledna to4ka :)
moje da se organizirame MAINI4KITE da gledame tazi sedmitza triabva da se razberem do togava ste se gleda li tam ili ne.........

Назад към Основен Форум