въпросче
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
въпросче
Здравейте,искам да ви помоля да си дадете мнението,навил съм се да си внеса бмв 318и между 93-96г.от вън.Та въпроса ми е от къде да го внеса-германия,австрия,италия или др.къде са най запазени,най добре поддържани,а също и най-изгодно.Ако някои знае сайт за продажба на автомобили от изброените страни може също да ми помогне.Искам също да разбера,ако някой знае да ми каже как мога да изчисля колко горе-долу ще ми излезе митото на такъв автомобил-каква е формулата за да си го сметна.Май вече ставам нахален.БЛАГОДАРЯ.
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Здравей.Та значи по въпроса за най изгодно от изброените държави а и по принцип май ще бъде вкарването от италия но там са малко немарливци относно подръжката на двигателя,затова мисля че германия и австрия си остават по-добрият вариант въпреки по високата цена,за сайтове които се сещам www.mobile.de;www.autoscout.de.А относно митото 18лв. на конска сила в твоя случай 115*18=2070лв.
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Re: въпросче
bratoto написа:Здравейте,искам да ви помоля да си дадете мнението,навил съм се да си внеса бмв 318и между 93-96г.от вън.Та въпроса ми е от къде да го внеса-германия,австрия,италия или др.къде са най запазени,най добре поддържани,а също и най-изгодно.Ако някои знае сайт за продажба на автомобили от изброените страни може също да ми помогне.Искам също да разбера,ако някой знае да ми каже как мога да изчисля колко горе-долу ще ми излезе митото на такъв автомобил-каква е формулата за да си го сметна.Май вече ставам нахален.БЛАГОДАРЯ.
Като те гледам не си мноо у час с вкарването на коли. Мой съвет е, да накараш някой, който са занимава с тая работа да ти докара...
Много по - евтино ще ти излезне.
П.П.
Тука във форума се продават доста читави БМВ-та, разгледай ги

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Наи-добре ще направиш ако се качиш на воза с някои които докарва коли и право в Германия с него- както направих аз! Ще ти струва 30 лева паспорт още толкова храна за из път-храната там е горе долу на наште цени та някои и по-евтини! Сега е студенко та ще трябват и по минимум 15 евро за нощувка... и парата за колата + 50 лева на митницата на връщане за експедиция на колата! това е успех с избора, а избор определено има! Поне ще видиш свет! 

exvitermini написа:Наи-добре ще направиш ако се качиш на воза с някои които докарва коли и право в Германия с него- както направих аз! Ще ти струва 30 лева паспорт още толкова храна за из път-храната там е горе долу на наште цени та някои и по-евтини! Сега е студенко та ще трябват и по минимум 15 евро за нощувка... и парата за колата + 50 лева на митницата на връщане за експедиция на колата! това е успех с избора, а избор определено има! Поне ще видиш свет!
можеш ли да ме свържеш с някой който мога да направя същото както тис и направил ?!

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Определено колите от Германия са по-добри.Почети из форума.Обаче гледай да си вземеш кола скоро минала ТЮВ и по-възможност да не е от турчин,че са измамници като наще джамбази 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Германия, Италия , Австрия... всичко е късмет, като цяло не може да се каже къде колите са "по-добри" всичко зависи от собственика. Моя съвет е ако не си излизал в страната от която смяташ да внесеш кола и ако тръгнеш сам шансовете са 90% че ще си вътре.Потърси познат или си плати на някои да ти я докара.
ГОлемия минус на вноса от вън (ако чакаш да ти я внесат) е че не знаеш 100% в какво състояние е колата. А ако купуваш от тук може и цял ден в сервиза да стоиш и да я разгледаш отвсякъде
ГОлемия минус на вноса от вън (ако чакаш да ти я внесат) е че не знаеш 100% в какво състояние е колата. А ако купуваш от тук може и цял ден в сервиза да стоиш и да я разгледаш отвсякъде
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
forkson бате аз мога да те свържа с този с които аз ходих но аз см от Монтана !А и да ти кажа честно аз не го познавах !Познавах само едно момче което работи в автокъщата му и един ден отидох попитах го така и така може ли да доида с вас? Какво ще ми струва...тои каза няма проблеми ако я кача на воза му 800лв. а ако не намера кола ще му дам само 50 ли 60 евро ли каза за разходката и така! поразпитаи за некои в София и газ! 

8 мнения
• Страница 1 от 1