GTV - BMW???
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
GTV - BMW???
Предаването "Автодосиета" по GTV започна вчера да излъчва историята на БМВ...Който е заинтересуван може да гледа повторението на първата част в неделя от 1.00 часа,а следващите (нови) епизоди са всяка сряда от 23:00 часа!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- фен на BMW
- кандидат ентусиаст
-
bam-bam написа:каква е тая телевизия ГТВ ???
Нова програма е,дават по телевизията от 1 месец!Пише с жълти букви на английски GTV!Не е лоша програмката!

Владимир Кирков
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
M6 написа:Предаването "Автодосиета" по GTV започна вчера да излъчва историята на БМВ...
За 16-ти епизод ли говориш?Това предаване него ли дават 22:30?Освен в неделя го повтарят и в понеделник 15:00
Да говоря за същото предаване,но е от 23:00 часа

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Re: GTV - BMW???
BMWgirl_Z8 написа:Предаването "Автодосиета" по GTV започна вчера да излъчва историята на БМВ...Който е заинтересуван може да гледа повторението на първата част в неделя от 1.00 часа,а следващите (нови) епизоди са всяка сряда от 23:00 часа!
Извинявай за уточнениоето, ама имаш предвид че ша го повторят в 1:00 вечерта нали? Не в 13:00 по обяд или аз се бъркам

Последно в колко?
Иначе няма значение от колко е ама просто да знам кога трябва да съм пред компа за да го запиша, пак после ша пием бира на Екото, ако е дълго и готино предаването, ша го направа в MPEG2 и на ЦД-та за който му е мерак

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Re: GTV - BMW???
BMW8 написа:BMWgirl_Z8 написа:Предаването "Автодосиета" по GTV започна вчера да излъчва историята на БМВ...Който е заинтересуван може да гледа повторението на първата част в неделя от 1.00 часа,а следващите (нови) епизоди са всяка сряда от 23:00 часа!
Извинявай за уточнениоето, ама имаш предвид че ша го повторят в 1:00 вечерта нали? Не в 13:00 по обяд или аз се бъркам![]()
Последно в колко?
Иначе няма значение от колко е ама просто да знам кога трябва да съм пред компа за да го запиша, пак после ша пием бира на Екото, ако е дълго и готино предаването, ша го направа в MPEG2 и на ЦД-та за който му е мерак
Да вечерта

11 мнения
• Страница 1 от 1