Заден мост
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Заден мост
Здравейте всички
Имам един въпрос относно това ,дали някой е имал проблеми със тампони на задните носачи и какви са симптомите на тампони които са за смяна
Питам ТУК,в основния форум,защото в "Е34" ще го видят доста по-малко хора а имам проблем с поведението на автомобила при шофиране с по-висока скорост,на неравен път и просто недоумявам от какво може да бъде
Смених преди 3 седмици предни амортесьори,предницата е в брилянтно състояние ...
Ще се радвам на отговори от колеги,които са имали проблеми със задницата и могат да ми кажат категорично при какви "недъзи",какво се случва с поведението на автомобила ...
Благодаря ви предварително
Георги Пенчев

Имам един въпрос относно това ,дали някой е имал проблеми със тампони на задните носачи и какви са симптомите на тампони които са за смяна

Питам ТУК,в основния форум,защото в "Е34" ще го видят доста по-малко хора а имам проблем с поведението на автомобила при шофиране с по-висока скорост,на неравен път и просто недоумявам от какво може да бъде

Ще се радвам на отговори от колеги,които са имали проблеми със задницата и могат да ми кажат категорично при какви "недъзи",какво се случва с поведението на автомобила ...
Благодаря ви предварително

Георги Пенчев
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Аз имах проблеми свързани със тампоните на задния мост (тия които се захваштат към купето) симптомите бяха,че при по рчзко потегляне се чуваше нещо като удър,а също и при рязко подаване на гас в движение или при превключване на по малка предавка и по рязко пускане на съединитела.иначе като поведение на пътя несъм усетил нчкаква разлика
- Penchev
- Сватбаря
-
Maverik написа:Аз имах проблеми свързани със тампоните на задния мост (тия които се захваштат към купето) симптомите бяха,че при по рчзко потегляне се чуваше нещо като удър,а също и при рязко подаване на гас в движение или при превключване на по малка предавка и по рязко пускане на съединитела.иначе като поведение на пътя несъм усетил нчкаква разлика
Значи тях ги игнорираме,сменил съм ги в "Дару" неотдавна ...
Мерси все пак

Георги Пенчев
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Здраввей, аз имах подобен проблем,но в завой при висока скорост колата беше нестабилна, и частично изчистих проблема като от нивомата повдигнах задницата!
Провери на задния мост до колелото има по две гаики (или болтчета), с маншони над тях, често при тях става сакатлък и да не би те да са заминали, също ако са заминали трябва да чуваш гадно чукане или тракане в задния мост!
Весело посрещане на 2006г
Провери на задния мост до колелото има по две гаики (или болтчета), с маншони над тях, често при тях става сакатлък и да не би те да са заминали, също ако са заминали трябва да чуваш гадно чукане или тракане в задния мост!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
при заминали тампони се чува едно лангъркане при по рязко потегляне се едно гърнето ти се върти заедно с дифа и се удря в асфалта и купето звука е някъв такъв ламаринен....
иначе и мойте тампони се водят заминали - ама само щото един майстор ми гледа ходовата част и така каза.... иначе нямам абсолютно никакви симптоми за нищо - колата си се дърйи перфектно (доколкото е възможно с тез камионджийски гуми дет съм сложил....)
иначе и мойте тампони се водят заминали - ама само щото един майстор ми гледа ходовата част и така каза.... иначе нямам абсолютно никакви симптоми за нищо - колата си се дърйи перфектно (доколкото е възможно с тез камионджийски гуми дет съм сложил....)
- Penchev
- Сватбаря
-
Tod написа:Здраввей, аз имах подобен проблем,но в завой при висока скорост колата беше нестабилна, и частично изчистих проблема като от нивомата повдигнах задницата!
Значи,за тези гайки за които говориш аз имам съмнения ... Получил се е лек луфт,предупреди ме майстора ми.Явно са в начален стадии защото нищо не се чува,задницата стъпва стегнато и тихо по неравностите.От тях доколкото разбрах може да се местят колелата напред и назад а като поддам газ,колата тръгва леко вдясно а като отпусна газта вляво

Като возя хора в колата на огледалото за обратно виждане забелязвам,че главите им се клатят

Честита 2006 година на всички от все сърце желая
Георги Пенчев
6 мнения
• Страница 1 от 1