Спортни седалки
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
:)
Карай бе. Остави ги. Че не само по интернет ми и по това колко си бил регистриран във форума.
)
Ама аз не се сърдя. Като се прибера може да се присъединим с теб на една тяхна сбирка поне да ни запознаят.
П.С.:
Че какво им има на пясъчниците. Поне ще си направя замък.

Ама аз не се сърдя. Като се прибера може да се присъединим с теб на една тяхна сбирка поне да ни запознаят.

П.С.:
Че какво им има на пясъчниците. Поне ще си направя замък.

Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- нино
- младши ентусиаст
-
- Кара: 89 BMW 320i
- Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///
Re: :)
HAMANN написа:Карай бе. Остави ги. Че не само по интернет ми и по това колко си бил регистриран във форума.)
Няма смисъл, аз ходих няколко пъти но никой не дойде да каже здравей Нино аз съм...
А за спортните седалки отговорът ми е да но за къси разстояния.
INTERSCAN RALLY TEAM
Е аз ако ги слагам, няма да ги махам въобще. Един път инсталирани там ще си останат. Пътувам страшно много, но пък и във всеки един момент съм на пистата.
Тези, които ме познават знаят как е при мен.
Аз като говоря за спорни седалки, не говоря за стандартните спортни на BMW, а за седалка тип ЛЕГЕН.
На мен най-вече ми трябват за дрифт, понеже по време на дрифта, колата най-много се осешта с раменете, а когато си в обикновенна седалка трудно се усеща, понеже с колата се движиш и ти.

Тези, които ме познават знаят как е при мен.

Аз като говоря за спорни седалки, не говоря за стандартните спортни на BMW, а за седалка тип ЛЕГЕН.
На мен най-вече ми трябват за дрифт, понеже по време на дрифта, колата най-много се осешта с раменете, а когато си в обикновенна седалка трудно се усеща, понеже с колата се движиш и ти.

Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- нино
- младши ентусиаст
-
- Кара: 89 BMW 320i
- Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Ще ти излязат хемороиди всяка седмица софия-сливен сливен-софия 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
спортна седалка...
аз от две години са 'мъча'със sparco в колата ми,като за една година имам около 70000км.Моето усещане е ,че тежеста на тялото се разпределя 'някак си'по цялата седалка а не само върху седалищната част.(може би звучи наивно и нереално,но такова ми е усещането)т.е за дълго пътуване според мен този тип седалка(стига да ти е удобна и да ти е по размер)е нещо уникално.А за каране,не за возене...не бих си сложил друга.Е ,ако имам късмет и си купя Е39(боже колко ми се иска)няма да е стилно да я карам със sparco,но на черната ми сепия и ходи
относно анкетата=ЗА

аз от две години са 'мъча'със sparco в колата ми,като за една година имам около 70000км.Моето усещане е ,че тежеста на тялото се разпределя 'някак си'по цялата седалка а не само върху седалищната част.(може би звучи наивно и нереално,но такова ми е усещането)т.е за дълго пътуване според мен този тип седалка(стига да ти е удобна и да ти е по размер)е нещо уникално.А за каране,не за возене...не бих си сложил друга.Е ,ако имам късмет и си купя Е39(боже колко ми се иска)няма да е стилно да я карам със sparco,но на черната ми сепия и ходи

относно анкетата=ЗА
http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
roko написа:спортна седалка...![]()
аз от две години са 'мъча'със sparco в колата ми,като за една година имам около 70000км.Моето усещане е ,че тежеста на тялото се разпределя 'някак си'по цялата седалка а не само върху седалищната част.(може би звучи наивно и нереално,но такова ми е усещането)т.е за дълго пътуване според мен този тип седалка(стига да ти е удобна и да ти е по размер)е нещо уникално.А за каране,не за возене...не бих си сложил друга.Е ,ако имам късмет и си купя Е39(боже колко ми се иска)няма да е стилно да я карам със sparco,но на черната ми сепия и ходи![]()
относно анкетата=ЗА
SPARCO, ама кой модел? Извинявам се за отклонението.

Ето и линк за тези който искат да я видят. http://www.sparco.it/catalogo/PubHomePa ... Lingua=ENG
Липсват и само 4 точкови колани.

Търся и купувам и колани и седалки - 2 броя.

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
А тези които искат да си я купят могат да го напрвят от нас,струва 1015лв.
Имаме и по евтини за които ще има коледно намаление.
http://www.redline-tuning.com/info.php?id=5&m=Интериор&c=2&p=27

Имаме и по евтини за които ще има коледно намаление.
http://www.redline-tuning.com/info.php?id=5&m=Интериор&c=2&p=27
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2