Голям проблем !!!
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Ти лично одобряваш ли този тон/език ?
Георги Пенчев
Чел съм вече изтритата тема и...отговорът категорично е : НЕ, не го одобрявам!
П.С kam_tod Много лесно се предаваш

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Кам тод е абсолютно прав, темата я изтрих чак сега защото чак сега я видях както и няколко други. В този форум никой не е толериран и се надявам това да е стигнало до мозъците и на модераторите и на другия админ и на всички потребители. Проблем има и ще се вземат крути мерки за решаването му.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
много се радвам,ама искренно се радвам,че някой от управата се изказа и то мъжки
Дано да се направи нещо
Докато не се спре,най-малко аз ще съм човека,който ще "рита" постоянно,член съм на клуба,плащам си каквото и колкото трябва, държа на това и докато държа ще остана верен на думите на президента към мен след едно общо събрание ,че лесно не трябва да се даваме
Kam Tod,не бързай
Георги Пенчев

Дано да се направи нещо

Докато не се спре,най-малко аз ще съм човека,който ще "рита" постоянно,член съм на клуба,плащам си каквото и колкото трябва, държа на това и докато държа ще остана верен на думите на президента към мен след едно общо събрание ,че лесно не трябва да се даваме

Kam Tod,не бързай

Георги Пенчев
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Новини
-
Мойто търпение свърши.
Апропо - не следим 24 часа в денонощието форума така, че факта, че не се реагира навреме на даден постинг мисля, че е меко казано НЕУМЕСТНО въобще да се поставя!!!
Имам и други едни неща да напиша но не му е сега времето, нито мястото. Когато съвсем ми писне - тогава.
П.С.
Явор е със спрени права за постване за неопределено време. Научете се на тия правила и да ги спазвате. Въобще не ми пука, от кога е регистриран някой, колко мнения има или пък факта, че ми е приятел.

Апропо - не следим 24 часа в денонощието форума така, че факта, че не се реагира навреме на даден постинг мисля, че е меко казано НЕУМЕСТНО въобще да се поставя!!!
Имам и други едни неща да напиша но не му е сега времето, нито мястото. Когато съвсем ми писне - тогава.
П.С.
Явор е със спрени права за постване за неопределено време. Научете се на тия правила и да ги спазвате. Въобще не ми пука, от кога е регистриран някой, колко мнения има или пък факта, че ми е приятел.

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2