срам не срам
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
срам не срам
имам едно питане .Как точно да се разбере един двигател дали е М50 или М52 ??? най-вече с гледане как става ??
М52ТUВ20 - всички ли са с ванос .производство след 95-та година.
Намерих един сайт в който има много места за търсене на VIN-a на колата .Къде е най добре да се търси и още нещо много ,много не ми стана ясно какво значат всички цифри на ВИН-а но там където прочетох имаше описание за годината на прозиводство само до 95-та година ??? и то беше буквата S ,по нагоре коя буква за коя година отговаря ????
предварително благодаря на всички
М52ТUВ20 - всички ли са с ванос .производство след 95-та година.
Намерих един сайт в който има много места за търсене на VIN-a на колата .Къде е най добре да се търси и още нещо много ,много не ми стана ясно какво значат всички цифри на ВИН-а но там където прочетох имаше описание за годината на прозиводство само до 95-та година ??? и то беше буквата S ,по нагоре коя буква за коя година отговаря ????
предварително благодаря на всички
Последна промяна tomazo на 10 Сеп 2005, 21:50, променена общо 1 път
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Най-лесно е по капачката за маслото и по всмукателните колектори.
Капачката при М50 е към стъклото,а при М52 към радиатора.Колекторите
при М50 са прави,а при М52 са леко извити.И всички М52 са с VANOS.
M50
M52

Капачката при М50 е към стъклото,а при М52 към радиатора.Колекторите
при М50 са прави,а при М52 са леко извити.И всички М52 са с VANOS.
M50

M52

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Ако караш 5-ца, иди във форум Е34 и се позанимавай с бутона >> ТЪРСЕНЕ <<. Сигурен съм, че ще намериш отговорите на твоите въпроси много бързо.
VIN кода представляват последните 7 символа от номера на рамата ти. Въведи ги примерно в този сайт >> ТУК <<, за да разбереш повече за колата ти.
Успех!
VIN кода представляват последните 7 символа от номера на рамата ти. Въведи ги примерно в този сайт >> ТУК <<, за да разбереш повече за колата ти.
Успех!
ICE написа:Ако караш 5-ца, иди във форум Е34 и се позанимавай с бутона >> ТЪРСЕНЕ <<. Сигурен съм, че ще намериш отговорите на твоите въпроси много бързо.
Успех!
не карам 5-ца ,каня се да купувам 3-ка .не се знае дали ще имам възможност на място да ползвам лаптопа ми и интернет ,защото е сложно и не е за обесняване сега ....затова имам няколко конкретни въпроса с определено питане . прочел съм всичко от което е имало нужда ,питам за това което не съм разбрал,никога не чакам на готово ,но понякога има и лесни начина като нямаш възможност

4 мнения
• Страница 1 от 1