Книжка?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Аватар

Книжка?

Мнение от M6 » 02 Сеп 2005, 2:56

Като си купиш ново BMW дават ли ти книжка,и на какъв език?Интересуваме по-спецялно за седма серия.Ако някой тук си е купил BMW и са му дали книжка за модела,може ли да и направи един PDF и да я качи в нета :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 02 Сеп 2005, 3:20

Естествено,че ти дават книжка,както и на всяка друга нова кола :!: А пък за Е65/Е66 навярно е доста обемна,като се има предвид цялото оборудване вътре :) Език...навярно английски и немски..
Какъв е смисъла да се качва книжката тук? И какво имаш предвид по 'книжка' все пак,защото надали е само 1 ;) (пък и за какво ти е?да гледаш картинките? :D )
Не мисля,че ще се намери човек тук във форума,който да притежава новозакупена 7-ма серия!
И за коя 7-ма серия по-точно? :roll:
Ееех теми,теми.....в основен...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi » 02 Сеп 2005, 7:45

Az imam knijka na angliiski i nemski e , ama v neia niama nishto poveche ot tova koeto veche sas sigornost znaesh , nai mnogo moje da razberesh kakva extra niamash :) inache za novata sedmica pitai v "drugi modeli" i shte ti se otgovori :) оппсс сорри за инглиша :)
ама ме марзи да трия и на ново ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 03 Сеп 2005, 15:12

В комплекта които получаваш има доста книжки.Има една която е само за боята и лакът на колата ... например в нея пише на какъв тип автомивки да е миеш ала бала ... или пък ако ти се изсере някоя птичка на колата да извадип някаф спрей БМВ и да напръскаш лайното...Другата беше за двигателя ... там масло ала бала ... и още една която е най-дебела и в нея пише кое за какво е ... кое как става и така нататък...Може да съм пропуснал някоя книжка ама... кво да се прави :)

Назад към Основен Форум