ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- RAFF
- младши ентусиаст
-
ПРЕДЛОЖЕНИЕ
как мислите, дали няма да е по-добре, ако се премахне форума STREET RACING. според мен , ако се премахне, ще се намалят драстично излишните спорове и дразги между участниците като цяло.така и чоплисемковците като мен , няма да могат да се изкушават да изказват некомпетентни мнения.от друга страна ще намалее и интереса на пришалците и тогава BMWPOWER-BG.NET ще функционира по предназначение, а то е, да споделяме ентусиазма и любовта си към нашите любими автомобили, да си помагаме едни на други без да се караме за глупости.някои ще кажат че ще бъде пълна скука, много важно , сега по-голяма веселба ли е?
когато ще се състои някакво мероприятие , да се пуска едно заглавие в съответния форум без право на обсъждане и който се интерисува минава на: лс, icq, тел. и т.н.
това е моето лично, скромно мнение и дано пак не бъда нападнат за това , че вече немога да спа от уплахи.
когато ще се състои някакво мероприятие , да се пуска едно заглавие в съответния форум без право на обсъждане и който се интерисува минава на: лс, icq, тел. и т.н.
това е моето лично, скромно мнение и дано пак не бъда нападнат за това , че вече немога да спа от уплахи.
такаа
моето мнение е абсолютно, че не трябва да се маха Streetracing... не смятам, че чрез него се измества предназначението на форума. Ето в последните гонки участва и БМВ... Колкото до споровете - винаги ще ги има, важното е да се спазва все пак добрия тон и всеки да има своите конкретни аргументи, а не да спори на инат.
Аз например изобщо не влизам в темите за БМВ моделите - Е30,Е36 и т.н. Факт е че, половината в този форум не карат БМВ... разбира се когато има ексцесии трябва да се взимат мерки и смятам, че модераторите се намесват много успешно.
Последно искам да кажа: след като никой не иска да има спорове и дразги нека не ги предизвикваме, а ако все пак възникнат да са в добър тон и КРАТКИ... иначе се занимавт всички посетители с милион постинга един след друг на двама човека - затова са личните съобщения.
Смятах да не взимам отношение и да занимавам всички с моето мнение, но за мен Streetracing е една от най-интересните теми
Аз например изобщо не влизам в темите за БМВ моделите - Е30,Е36 и т.н. Факт е че, половината в този форум не карат БМВ... разбира се когато има ексцесии трябва да се взимат мерки и смятам, че модераторите се намесват много успешно.
Последно искам да кажа: след като никой не иска да има спорове и дразги нека не ги предизвикваме, а ако все пак възникнат да са в добър тон и КРАТКИ... иначе се занимавт всички посетители с милион постинга един след друг на двама човека - затова са личните съобщения.
Смятах да не взимам отношение и да занимавам всички с моето мнение, но за мен Streetracing е една от най-интересните теми
STREETRACERS.HIT.BG
Аз също съм на мнение, че streetracing форума трябва да остане, просто си извадихме изводи от последната седмица и при следващи спорове тип заяждане, директни нападки и безсмислени постинги ще има санкции чрез ограничаване на достъпа до този или други форуми на отделни потребители и дори отстраняване въобще от тук както направихме с mimi и Azazel! Това го пиша като предупреждение и специално за този форум няма да има много много умуване... Модераторите имат пълната ми подкрепа още повече са ми приятели и им имам доверие!
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Напълно съм съгласен с Туртурело. Трябва да има такъв форум, а за навлеците просто ще им се трият темите и ще им се намалява достъпа.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd