Източване на бензин!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Източване на бензин!

Мнение от simple_man » 18 Авг 2005, 3:03

Значи интересува как може да се източи бензина от резервоара на БМВ и по-точно Е30!Много се чудих и не знам :confused:
Някакви идей???
ИзображениеИзображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Авг 2005, 3:04

Ако утре ми няма бензина в резервоара тебе ще те държа отговорен :D

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 18 Авг 2005, 3:06

Не, друга ми е идеята! :D
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 18 Авг 2005, 3:31

За Е30 точно незнам,но би трябвало да има пробка на самия резервоар отдолу,развиваш и си готов 8)
One passion,one car,one life...

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 18 Авг 2005, 3:46

Не знам на Е30ката къде и е бензиновия филтър, но на мойта е там отзад, ако е там, просто откачаш едното маркуче преди филтъра и си готов . . . мисля.

Другата опция е: ГАЗ, и не спираш докато не свърши бензина. :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 18 Авг 2005, 7:25

не съм много сигурен ама ако откачиш маркуча за бензина който влиза в инжекцията и повъртиш малко на стартер би трябвало бензиновата помпа да качи бензина и хоп - директно в тубата :mhihi: :mhihi:
за пробки по резервоара не съм чувал - а за източване тип "Крадене" :mhihi: е почти невъзможно да се направи поради "кофти" извивки на тръбите :)

П.С. най-лесно е да пробиеш резервоара в най-ниската му част и да подложиш легена отдолу :mhihi: :mhihi:
а ако толкоз искаш да крадеш бензина на някой - по-добре го причакай на бензиностанцията и му земи парите преди да е заредил :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 18 Авг 2005, 7:55

На нашата Е30ка имаше една тапа под задната седалка :idea: от там може ;)

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 19 Авг 2005, 11:57

DEFLEPPARD написа:не съм много сигурен ама ако откачиш маркуча за бензина който влиза в инжекцията и повъртиш малко на стартер би трябвало бензиновата помпа да качи бензина и хоп - директно в тубата :mhihi: :mhihi:
...

Наистина не трябва да си сигурен. В момента, в който няма налягане към инжекцията помпата ще се изключи(направено е с цел да не върти празна и да изгори [току що развенчах легендата, че при празен резервоар помпата изгаря - пробвал съм го поне 5 пъти-помпата спира да върти]). Но не се отчайвай, има начин. Наистина трябва да откачиш маркуча към инжекцията и в тубата. А от акумулатора пускаш един по-дебеличък кабел до плюсовата клема на помпата и готово. Източва почти всичкия бензин. (на Опел Омега остава по-малко от половин литър, зависи от наклона)
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Авг 2005, 15:31

Ако искаш да го правиш без да влизаш в колата, или не е твоя просто клякаш отдолу дето е филтъра (ако е троен стоп), или помпата (ако е двоен стоп), под задната лява врата, откачаш маркуча който идва от резервоара към помпата и "VOILA" бензинът тече... колкото по-вече е количеството вътре толкова по-силно ще тече ;)
Това е така защото горивопровода е по ниско от нивото на бензина (дъното на резервоара) и ако има флуид по магистралата ще потече докато не изтече резеровоара ;) или докато не стигне нивото на бензина и ще спре :idea:

На кой искаш да крадеш бензина :mhihi:
Ако искаш да си източваш твоя резервоар с някава цел то мисля че най-вързо ще стане като извадиш отпред горивопровода дето е на райката с дюзите и захраниш помпата директно от акумулатора ;) Отпред отляво точно до ботуша в двигателния отсет се намира релето за помпата под една пластмасова кутийка ;) на изуст не мога да ти кажа къде да подадеш плюс 12 волта но мисля че и най-долнопробния електриджия, или някой с бегли познания като го погледне ще ти каже ;)

TheBoss написа:........

На Е34 може да е така но на Е30 не е :idea:

Дилян Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 19 Авг 2005, 23:41

Знам една истинска случка за един таксиджия който си источвал бензина за по сигорно ,и една вечер докато го источвал някакъв му свалял гумите.Като отишал при него да го бие,ония му казал брат ти источи бензина аз ще взема гумите

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 20 Авг 2005, 0:02

evans написа:...
Тва май виц беше,ама е готино :mhihi: :mhihi: :mhihi:
One passion,one car,one life...

Назад към Основен Форум