Старата школа представя един шедьовър по софийските улици!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Колата е нечовешка
!Още в миналата тема дето Слипкнот я пусна го казах!
А как е реставрирана....то снимките сами говорят!Сичко и е както трябва!МОже би само ауспухът не е оригинале,НО пък седи страхотно!Абе сичко-тва хромче,тва кожата на таблото...дървото вътре,скоростния лост-ВСИЧКО е адски добре рестварирано!А двигатела-като видях надписа потънал в червено-2000 CS,направо се напълних!

А как е реставрирана....то снимките сами говорят!Сичко и е както трябва!МОже би само ауспухът не е оригинале,НО пък седи страхотно!Абе сичко-тва хромче,тва кожата на таблото...дървото вътре,скоростния лост-ВСИЧКО е адски добре рестварирано!А двигатела-като видях надписа потънал в червено-2000 CS,направо се напълних!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
madeinbg написа:Интересно ми е заменяеми ли са частите от м10 и 412? Могат ли да се оправят влошените подобрения по московеца???
(п.п. Ако модераторите преценят нека да разделят темата)
Не мое

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
С малко преправяне инжектори от нисан пасват на фордEva* написа:madeinbg написа:Интересно ми е заменяеми ли са частите от м10 и 412?
Изби рибата...Ми... не може
Части за Москвич... Части за М10. То и в темата го цитираха, "руснаците са взаимствали от БМВ, но не са го докарали същия.

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Не.Не може без бира

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3