Напред и нагоре,браво БМВ!
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- antonpenev
- кандидат ентусиаст
-
Напред и нагоре,браво БМВ!
БМВ отчете ръст от 7.3% в своите продажби само през месец февруари тази година,като изпревари Мерцедес Бенц като лидер на пазара на луксозни автомобили(Мерцедес отчитат спад в продажбите с 11.6%)
БМВ са продали 64785 автомобила само за януари,което е близо 9.5% повече за същия период година по-рано.В САЩ продажбите са нарастнали с 22.5%
П.С.Ако мнението или информацията се дублира във форума,моля модераторите да ми изтрият поста
П.С.2:Цитат от статия във вестник Дневник с автор В.Караиванов
БМВ са продали 64785 автомобила само за януари,което е близо 9.5% повече за същия период година по-рано.В САЩ продажбите са нарастнали с 22.5%

П.С.Ако мнението или информацията се дублира във форума,моля модераторите да ми изтрият поста
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Напред и нагоре,браво БМВ!
antonpenev написа:БМВ отчете ръст от 7.3% в своите продажби само през месец февруари тази година,като изпревари Мерцедес Бенц като лидер на пазара на луксозни автомобили(Мерцедес отчитат спад в продажбите с 11.6%)
![]()
за щатите не се съмнявам те си падат по азиатски дръпнати физиономийки
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ludiagsm написа:За щатите не се съмнявам те си падат по азиатски дръпнати физиономийки
И аз, и аз, особено ако са със смесена кръв

[/quote]
за щатите не се съмнявам те си падат по азиатски дръпнати физиономийки[/quote]
нали уж бенгъл е американец, няма нищо чудно. тъпите янки.
за щатите не се съмнявам те си падат по азиатски дръпнати физиономийки[/quote]
нали уж бенгъл е американец, няма нищо чудно. тъпите янки.

4 мнения
• Страница 1 от 1