Напред и нагоре,браво БМВ!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Напред и нагоре,браво БМВ!

Мнение от antonpenev » 12 Мар 2005, 18:10

БМВ отчете ръст от 7.3% в своите продажби само през месец февруари тази година,като изпревари Мерцедес Бенц като лидер на пазара на луксозни автомобили(Мерцедес отчитат спад в продажбите с 11.6%)
БМВ са продали 64785 автомобила само за януари,което е близо 9.5% повече за същия период година по-рано.В САЩ продажбите са нарастнали с 22.5%
:bowdown:

П.С.Ако мнението или информацията се дублира във форума,моля модераторите да ми изтрият поста
П.С.2:Цитат от статия във вестник Дневник с автор В.Караиванов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: Напред и нагоре,браво БМВ!

Мнение от ludiagsm » 12 Мар 2005, 18:19

antonpenev написа:БМВ отчете ръст от 7.3% в своите продажби само през месец февруари тази година,като изпревари Мерцедес Бенц като лидер на пазара на луксозни автомобили(Мерцедес отчитат спад в продажбите с 11.6%)
БМВ са продали 64785 автомобила само за януари,което е близо 9.5% повече за същия период година по-рано.В САЩ продажбите са нарастнали с 22.5%
:bowdown:

П.С.Ако мнението или информацията се дублира във форума,моля модераторите да ми изтрият поста
П.С.2:Цитат от статия във вестник Дневник с автор В.Караиванов

за щатите не се съмнявам те си падат по азиатски дръпнати физиономийки

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 12 Мар 2005, 20:41

ludiagsm написа:За щатите не се съмнявам те си падат по азиатски дръпнати физиономийки

И аз, и аз, особено ако са със смесена кръв :arrow: малко от това, малко от онова. :mhihi: :mhihi: И най-важното е да имат хубав фейс и стегната задница. Ето за такова нещо умирам. :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Aurora » 13 Мар 2005, 1:12

[/quote]

за щатите не се съмнявам те си падат по азиатски дръпнати физиономийки[/quote]

нали уж бенгъл е американец, няма нищо чудно. тъпите янки. :mhihi:

Назад към Основен Форум