BMW X3
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
BMW X3
Здравейте,
аз съм нов потребител тук и не карам BMW
.
Та .. да карам направо
Един приятел си купи X3 обаче няма CD с картите за GPS навигацията. От къде мога да си сваля тези карти ? За джипката пише, че използва "BMW X3 Proffesional NavSystem" ... дано на някой говори това нещо
Мерси предварително
аз съм нов потребител тук и не карам BMW

Та .. да карам направо

Един приятел си купи X3 обаче няма CD с картите за GPS навигацията. От къде мога да си сваля тези карти ? За джипката пише, че използва "BMW X3 Proffesional NavSystem" ... дано на някой говори това нещо

Мерси предварително
- Azrail
- UFO Pilot
-
Здравей и добре дошъл!
В този форум се опитваме първо да четем, а после да пишем.
Като отвориш страницата на www.bmwpower-bg.net след "Общи Форуми" идват "Технически Въпроси". Там няма специален форум за Х3, но можеш да постнеш въпроса си в "Други Модели". Иначе по темата - за България все още няма такива дискове за навигациите, но след една-две години може и да има.
Чети повече следващия път и успех занапред

В този форум се опитваме първо да четем, а после да пишем.
Като отвориш страницата на www.bmwpower-bg.net след "Общи Форуми" идват "Технически Въпроси". Там няма специален форум за Х3, но можеш да постнеш въпроса си в "Други Модели". Иначе по темата - за България все още няма такива дискове за навигациите, но след една-две години може и да има.
Чети повече следващия път и успех занапред

MORE BEER!
Аз имам диск за X3 .. по принцип се поръчва от Резервни части и се води аксесоар, но мога да го продам на приятеля ти на половин цена, защото ми е ненужен ..
България я няма още на официалните електронни карти издавани от BMW и други автомобилни производители и няма да я има още година/две ..
има
България я няма още на официалните електронни карти издавани от BMW и други автомобилни производители и няма да я има още година/две ..
naskosan написа: ..
има

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
7 мнения
• Страница 1 от 1