Ако някои знае не6то по въпроса 6те се радвам да го 4уя !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Ако някои знае не6то по въпроса 6те се радвам да го 4уя !!!

Мнение от bavarec » 29 Яну 2005, 16:06

Интересува ме някаква техни4еска литература относно ремонти на Е -21,6-цилиндровите мотори.Не е проблем да ми се купи и в 4ужбина/има кои/ само да знам каде да ги насо4а да търсят.
Става вапрос за не6то от рода на HAYENESS или независимо какви.
Много благодарности .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 29 Яну 2005, 16:47

Отиди в книжарницата на ТУ-София между първи и втори учебни блокове и поръчай по каталог. Преди 2 години беше 51 лв. и 3 седмици за доставка. На английски е и върви с малък речник. На Хайенс.
...Тез` две бири `що ги каза ...?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 31 Яну 2005, 14:48

BigMUZZY написа:Отиди в книжарницата на ТУ-София между първи и втори учебни блокове и поръчай по каталог. Преди 2 години беше 51 лв. и 3 седмици за доставка. На английски е и върви с малък речник. На Хайенс.
Същото го има за download на http://www.bmworg.ru/dl/index.php, е, без скорости и диференциал.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

Назад към Основен Форум