Горивна таблета DYNOTAB питане
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Горивна таблета DYNOTAB питане
Уважаеми ХХХ ХХХ ХХ, Имаме удоволствието да Ви информираме, че вече и в България в магазините на Kanex.bg можете да намерите уникалната добавка под формата на горивна таблета DYNOTAB. Разработена и произведена в САЩ, таблетата DYNOTAB е последно достижение на науката и високите технологии в областта на горивните добавки. С DYNOTAB почиствате двигателя от отлагания, намалявате разхода и вредните емисии, повишавате мощността. До края на февруари 2005 можете да закупите продуктите DYNOTAB с 15% отстъпка. За повече информация вижте www.kanex.bg.Поздрави,Kanex.bg
1)Това да не е от тия добавките които уж правят нещо
2)как ще намаля разхода и до колко се намалява и за какъв период,че аз си бях сипал някаква такава английска добавка за прочистване на инжекционна,но трябваше минимум 20л бензин,сипах и се почувства малко повече "движение" но само докато карах с тия 20л.После свърши бензина и свърши и другото

1)Това да не е от тия добавките които уж правят нещо
2)как ще намаля разхода и до колко се намалява и за какъв период,че аз си бях сипал някаква такава английска добавка за прочистване на инжекционна,но трябваше минимум 20л бензин,сипах и се почувства малко повече "движение" но само докато карах с тия 20л.После свърши бензина и свърши и другото

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Re: Горивна таблета DYNOTAB питане
agopsi написа:С DYNOTAB почиствате двигателя от отлагания, намалявате разхода и вредните емисии, повишавате мощността до края на февруари 2005.
от март месец вече няма да работи - не се хабете излишно

3 мнения
• Страница 1 от 1