BMW - Facebook?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

BMW - Facebook?

Мнение от hienata » 12 Яну 2009, 15:03

може ли някой да ми прати страницата на групата на BMW Forum във Фейсбук, че нещо не мога да я намеря. Има всякакви други, но не и БГ. А разбира се веднага се намери някой "гъзар" от "модераторите" тук да заключат темата, която бях пуснал преди това. Ама дори не си беше направил труда да види, че на групата, която съм пуснал във Facebook - BMW BG! основната страница за връзка е дадена на www.bmwpower-bg.net to: X-citer !

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 12 Яну 2009, 15:05

Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hienata » 12 Яну 2009, 15:07

Уточнение - да видях групата на BMWPOWER-BG...... само където това ми прилича повече на реклама на самия сайт - УУУ.БМВПАУР-БГ.НЕТ а не на страница на БМВ БГ?!? Името БМВ БГ ми се струваше по-подходящо

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 12 Яну 2009, 15:26

hienata написа:Уточнение - да видях групата на BMWPOWER-BG...... само където това ми прилича повече на реклама на самия сайт - УУУ.БМВПАУР-БГ.НЕТ а не на страница на БМВ БГ?!? Името БМВ БГ ми се струваше по-подходящо

Това тука е www.bmwpower-bg.net, така че е нормално да има такава група. Ако искаш си създавай групи, но не виждам защо ги рекламираш във форума :idea:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Назад към Основен Форум