Реферат за историята на БМВ

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Реферат за историята на БМВ

Мнение от ARGENTINKA » 16 Ное 2008, 22:11

Здравейте!Имам нужда от малко помощ за един реферат и реших да потърся мнения,съвети и истории тук.Пиша реферат за историята на БМВ,като основните неща са включени,но реших като по-интересно да напиша и интересни неща относно компанията,моделите,конкурентите и всичко останало.Най-вероятно има много такива истории във форума,но поради малкото време(около една вечер) ,с което разполагам,пускам една такава тема ,на която молба се надявам ще има отзовали се.Интересувам се за интересни неща относно БМВ независимо в каква насока.Бих се зарадвала да ми помогнете и с разясняване дали БМВ имат някакви патентовани модели или въобще някакви патенти.Благодаря предварително :winky:

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 16 Ное 2008, 22:16

Ако сложиш и твоя снимка по бельо мисля че доста хора ще помогнат :mhihi:
Айде успех дано някой да ти даде нужните материали :winky:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: Реферат за историята на БМВ

Мнение от plradev » 16 Ное 2008, 23:03

ARGENTINKA написа:Здравейте!Имам нужда от малко помощ за един реферат и реших да потърся мнения,съвети и истории тук.Пиша реферат за историята на БМВ,като основните неща са включени,но реших като по-интересно да напиша и интересни неща относно компанията,моделите,конкурентите и всичко останало.Най-вероятно има много такива истории във форума,но поради малкото време(около една вечер) ,с което разполагам,пускам една такава тема ,на която молба се надявам ще има отзовали се.Интересувам се за интересни неща относно БМВ независимо в каква насока.Бих се зарадвала да ми помогнете и с разясняване дали БМВ имат някакви патентовани модели или въобще някакви патенти.Благодаря предварително :winky:

Имаш ЛС
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 16 Ное 2008, 23:32

Имаш реферат, а ти остава 1 вечер да го напишеш? В неделя в 16:35 ли ти го назначиха реферата? Не, че нещо, ама...не бих ти помогнал... нова регистрация, бам тема в Основен форум - молба, никакво спазване на правила, на нищо... Сори... :roll:
Изображение

Назад към Основен Форум