Реферат за историята на БМВ
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ARGENTINKA
- Потребител
-
Реферат за историята на БМВ
Здравейте!Имам нужда от малко помощ за един реферат и реших да потърся мнения,съвети и истории тук.Пиша реферат за историята на БМВ,като основните неща са включени,но реших като по-интересно да напиша и интересни неща относно компанията,моделите,конкурентите и всичко останало.Най-вероятно има много такива истории във форума,но поради малкото време(около една вечер) ,с което разполагам,пускам една такава тема ,на която молба се надявам ще има отзовали се.Интересувам се за интересни неща относно БМВ независимо в каква насока.Бих се зарадвала да ми помогнете и с разясняване дали БМВ имат някакви патентовани модели или въобще някакви патенти.Благодаря предварително 

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Ако сложиш и твоя снимка по бельо мисля че доста хора ще помогнат
Айде успех дано някой да ти даде нужните материали

Айде успех дано някой да ти даде нужните материали

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Реферат за историята на БМВ
ARGENTINKA написа:Здравейте!Имам нужда от малко помощ за един реферат и реших да потърся мнения,съвети и истории тук.Пиша реферат за историята на БМВ,като основните неща са включени,но реших като по-интересно да напиша и интересни неща относно компанията,моделите,конкурентите и всичко останало.Най-вероятно има много такива истории във форума,но поради малкото време(около една вечер) ,с което разполагам,пускам една такава тема ,на която молба се надявам ще има отзовали се.Интересувам се за интересни неща относно БМВ независимо в каква насока.Бих се зарадвала да ми помогнете и с разясняване дали БМВ имат някакви патентовани модели или въобще някакви патенти.Благодаря предварително
Имаш ЛС

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Имаш реферат, а ти остава 1 вечер да го напишеш? В неделя в 16:35 ли ти го назначиха реферата? Не, че нещо, ама...не бих ти помогнал... нова регистрация, бам тема в Основен форум - молба, никакво спазване на правила, на нищо... Сори... 

4 мнения
• Страница 1 от 1