Za BMW club v Moskva

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Компактен
Аватар

Za BMW club v Moskva

Мнение от quixzole » 24 Яну 2003, 11:19

Moi priatel, koito jivee v Moskva mi razpravia za edin tamoshen klub na BMW....negovia nai dobur priatel :lol: rusnak/ mnogo bogat bil/ chlenuval tam i go vzel vednuj s nego na edna sbirka. Razvpravia mi "nyamash predstava za kakvi mashini stava vapros"....sichko pochti bilo E46 s nekvi nevoroyatni tunings....se nyakvi momcheta s mnogo kinti. Kluba bil ne samo za avtomobili a i za motocikleti. Kaza che specialno lyatoto sichki se dignali ot Moskva do Germany za nekuv mejdunaroden sabor na entusiastite :roll: Chudya se koga vsichki nie shte mojem a si pozvolim takova neshto....bi bilo chudesno a :wink: :lol: Moje bi kato ni priemat v EU :wink: :!: :?:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Niakoi den , kogato...

Мнение от m525i24v » 24 Яну 2003, 11:57

Ne zabraviai che vsichko e svarzano s pari.Ako gi imahme v izlishak , vsichki shtehme da karame MPower i CSi i vsichko...
Kofti obache e che gi nema...
:evil:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Re: Za BMW club v Moskva

Мнение от ///MPowered » 24 Яну 2003, 13:41

quixzole написа:Moi priatel, koito jivee v Moskva mi razpravia za edin tamoshen klub na BMW....negovia nai dobur priatel :lol: rusnak/ mnogo bogat bil/ chlenuval tam i go vzel vednuj s nego na edna sbirka. Razvpravia mi "nyamash predstava za kakvi mashini stava vapros"....sichko pochti bilo E46 s nekvi nevoroyatni tunings....se nyakvi momcheta s mnogo kinti. Kluba bil ne samo za avtomobili a i za motocikleti. Kaza che specialno lyatoto sichki se dignali ot Moskva do Germany za nekuv mejdunaroden sabor na entusiastite :roll: Chudya se koga vsichki nie shte mojem a si pozvolim takova neshto....bi bilo chudesno a :wink: :lol: Moje bi kato ni priemat v EU :wink: :!: :?:

ми руснаците са бъкани с кинти ... ние сме смешници с нашите коли ... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetoslav » 24 Яну 2003, 21:13

Ne e nai-vajnoto s to4no kakav model si.Za men e sa6testvenoto,4e si maniak na tema BMW.A i tozi model,koito vseki ima,da go poddarja dobre.V 4ove6kata priroda e zalojeno 4ovek da se stremi kam po-novoto o po-savar6enoto.Dori da ima6 ne6to savsem novo,6te izleze o6te po-dobro i po-novo sled tvoeto.No hubavo e 4ovek da e maximalist i da iska edno B10 Alpina naprimer :lol:
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 24 Яну 2003, 21:16

na men mi stiga :bowdown: :bowdown: E34 B10 biturbo
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Alpinata...

Мнение от LandShark » 25 Яну 2003, 10:03

Абе, то Алпината, редовно участва в Руските БМВ форуми, а миналата година като ходи в Москва е ходил и на 2 техни сбирки... Той може да разкаже информация от първо лице.... Доколкото си спомням тогава се е повозил в Е32 750Li и е лудо влюбен в тия седмаци... само за седмаци ми говори... :)

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Re: Alpinata...

Мнение от Alpina » 25 Яну 2003, 13:29

LandShark написа:Абе, то Алпината, редовно участва в Руските БМВ форуми, а миналата година като ходи в Москва е ходил и на 2 техни сбирки... Той може да разкаже информация от първо лице.... Доколкото си спомням тогава се е повозил в Е32 750Li и е лудо влюбен в тия седмаци... само за седмаци ми говори... :)

:lol: :yes: :yes: :yes:

А ,има хубави модели БМВ, но не са чак пък толкова. Иначе има от Е30 до Е46. А това за пътуването до Германия са пълни щуротии... Да се втурнеш на 5000км поход и да се вадиш Шенгенска виза!!! Може и двама трима да са ходили.

Единствено им завиждам за цената на бензина. Преди две години едил литър А95 беше равен на 80 ст. !!!!

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 26 Яну 2003, 0:38

http://www.streetracing.ru/RaceGalery/Shahlik/16.jpg
eto edno potwurjdenie na dumite mi :D

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 26 Яну 2003, 7:32

Да, това е местото, но хората с такива седмички наистина са страшно малко (е, в БГ са нула ;-)). Това място е в единия кряй на гребния канал в месността Крылатское в Москва. Най интереснотое, че през зимата, когато водата в канала замръзне, (при -30) има смелчаци, които си карат БМВ-тата върху леда. А все пак си е канал, има поне 5 метра дълбочина...

Другото странно е, че винаги пристигат хора които никой не познава. Те от 3 или 4 години само там се срещат (без никакви уговорки). Аз като бях там беше дошъл един тип с много красиво Х5. Спря и всички го погледнаха и чакаха да слезе за да се запознаем. Но той почна да говори по мобилния и след 10 минути запали колата и си тръгна :-)

Та такива истории. Ние обаче никога няма да ги стигнем тези в Москва, защото сме малка държавичка...Но поне да съберем клубна численост ще е добре. :-)

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 26 Яну 2003, 9:37

В допълнение: Те хората в тамошния интернет форум са около 600-700 а може би вече и повече, та интересното е, че постоянно се засичат в Москва, гонкат се по улиците и са много дружни. Сещам се преди година една дама имаше проблем с некви тамошни бандити - блъснали я и я притискат за пари. Та момичето се обадило на едно две приятелчета от БМВ клуба. След известно време, когато по пътя наближили 3 БМВ-та петици и спряли до тях, бандитите сменили коренно тона на разговора, заплатили щетите на мацката и се изпарили. Просто много ме накефи този случай.

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от ///MPowered » 27 Яну 2003, 17:19

Alpina написа:В допълнение: Те хората в тамошния интернет форум са около 600-700 а може би вече и повече, та интересното е, че постоянно се засичат в Москва, гонкат се по улиците и са много дружни. Сещам се преди година една дама имаше проблем с некви тамошни бандити - блъснали я и я притискат за пари. Та момичето се обадило на едно две приятелчета от БМВ клуба. След известно време, когато по пътя наближили 3 БМВ-та петици и спряли до тях, бандитите сменили коренно тона на разговора, заплатили щетите на мацката и се изпарили. Просто много ме накефи този случай.

:lol: :lol: :lol: яко ...

Назад към Основен Форум