Kak da si reguliram farovete???

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Компактен
Аватар

Kak da si reguliram farovete???

Мнение от quixzole » 25 Яну 2003, 21:49

Momcheta nyakoi znae li kak da si reguliram farovete...poneje mi gi smeniha i dvata i ne sa gi slojili kato horata...karam na dulgi i nikoi dori ne presvyatka :cry: svetyat mi napravo v krakata.Vutre sum gi vrutnal max nagore ama pak ne stava...Ako moje da pomognete che she se utepam veche..i da pitam vaobshte dali moga sam da go napravya tova ili tryabva da hodia na nekuv stend za tva :?: :!: mercy

младши ентусиаст
Аватар

mojesh....

Мнение от july`s » 26 Яну 2003, 1:15

i sam da si gi nastroish (az mojto niakolko pyti gi nastrojvah, po niakolko metoda, vkljuchitelno i sys syshtata kato mojta kola pred edna stena)
e dokato ne investirah 5 leva za nastrojka na specialen ured se mychih, kato... sled nastrojkata mi svetna, bukvalno i prenosno (dobro miasto e fulda-ta na simeonovsko 5)

predi da ti gi regulirat se ubedi che sa dobre hvanati, shtoto mojte sled reglaja izglajdaha krivo slojeni:( vypreki che si sveteha tam deto triabva (daje edinia izglejdashe gotov da padne) sled shtatelen ogled, vidiah che kato sa go slagali sa si 'stavili rycete do laktite' (tova na drugo miasto, ne vyv fuldata:)
<br>
br

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 26 Яну 2003, 1:37

mercy shte otida tam

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от july`s » 26 Яну 2003, 2:00

уреда не е нещо супер сложно, специално или скъпо..
тъй-че трябва да го имат и повечето сервизи, Fulda-та я цитирах, зашото от там имам наблщдение върху цената на услугата и останах доволен:)

п.с. да не се учидиш ако ти кажат че цената зависи от това колко трябва да се регулира и прочие
п.с. btw, там теста на спирачките е free, преглед на ходовата част също (това в случай че отидеш при тях, да не е само за фаровете. пък дано се окаже че е само за тях:)
<br>
br

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

re

Мнение от ///Явор » 26 Яну 2003, 15:28

i az triabva da ida na reglash,no mojeli po tochno da mi obiasnish kade na simeonvsko e tozi servise ,do zoo. li ?
:?: :?: :?:

младши ентусиаст
Аватар

точно

Мнение от july`s » 26 Яну 2003, 16:43

на Т-образното кръстовище на Г.М. Димитров и Симеоновско-то
ако се движиш по димитров, вдясно, има и автомивка има и пилони със знамена...
имат и сайт (не го актуализират често обаче)
http://www.autoexpert-bg.com/
<br>
br

Назад към Основен Форум