Кой продава дискове?
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
proveri na Ebay tam mozesh da namerish vsichko! www.ebay.com
PS: A.... a ako si dobur "Hacker" i mozesh da "otvorish" tazi stranica :
www.bmwcenternet.com
--- to tam ste namerish informacia absolutno za vsichki vidove modeli BMW ! t.e.diagrami kak da popraviash kolata uputvania s stupka po stupka snimki za vsichki modeli BMW ot koito oficialnite servizi na BMW tegliat informacia ...........)
- NO ste ti triabvat 3 nesta :
1. na daden diler 2te imena
2. diler nomer
3. raboten nomer
3C
==
PS: A.... a ako si dobur "Hacker" i mozesh da "otvorish" tazi stranica :
www.bmwcenternet.com
--- to tam ste namerish informacia absolutno za vsichki vidove modeli BMW ! t.e.diagrami kak da popraviash kolata uputvania s stupka po stupka snimki za vsichki modeli BMW ot koito oficialnite servizi na BMW tegliat informacia ...........)
- NO ste ti triabvat 3 nesta :
1. na daden diler 2te imena
2. diler nomer
3. raboten nomer
3C
==
Питане
Има ги и на http://www.golgofa.ru/bmw_cd/bmw_cd.shtml но този руски другар не ще да ги праща в България, защото имал проблем с международната поща. Също така BMW TIS - 2000 го има и на http://www.autocd.ru/ там пък проблема е че поръчката трябва да е над 50 долара, иначе цената на този диск е 10-тина долара.
Искам да попитам LandShark възможно ли е да се направи копие на неговия диск и аз да го получа? И колко би струвало това? (макар че нищо не разбирам от немски)
Искам да попитам LandShark възможно ли е да се направи копие на неговия диск и аз да го получа? И колко би струвало това? (макар че нищо не разбирам от немски)
- batDancho
- младши ентусиаст
-
Да го направим повече хора
Ако има повече ентусиасти, дай да си поръчаме няколко екземпляра, да стане поръчката > $50, а после ще ги размножим и ще си делим разходите.
- batDancho
- младши ентусиаст
-
Вече сме трима
дай да се съберем 5 човека, бакалов да поръча 5 диска различни, делим си разходите, аз се наемам да ги препиша 5 пъти и да ги разпратя по хората.
Имам дискове от Метро = 50 ст. с кутийката.
Ако има съгласни, давай да действаме.
Ще ни излезе по 10 - 15 долара на калпак - за 5 диска не са много.
Имам дискове от Метро = 50 ст. с кутийката.
Ако има съгласни, давай да действаме.
Ще ни излезе по 10 - 15 долара на калпак - за 5 диска не са много.
- batDancho
- младши ентусиаст
-
quixzole написа:Az poruchah na edin priatel ot Moskva da mi go kupi....kato mi go prati, nai veroyatno kraia na fevruari....ako vse oshte vi se chaka shte go razmnoja i shte ima za sichki
Пиши ме в списъка на желаещите
И аз го искам! (все пак аз зачекнах темата...)
Мисля, че е по-добре да е на руски... Има и BMW TIS 2001, но цената е (значително) по-висока, някъде 25-50 долара. Но пък пишеше, че е със стотина мегабайта по-голям, като тази информация била равномерно разпределена по всички модели, освен това имало и Х5. Абе който дойде - той ще е!
quixzole, запиши ме и мене в списъка!
quixzole, запиши ме и мене в списъка!
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
quixzole написа:Az poruchah na edin priatel ot Moskva da mi go kupi....kato mi go prati, nai veroyatno kraia na fevruari....ako vse oshte vi se chaka shte go razmnoja i shte ima za sichki
И аз съм желаещ

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Пишете ме и мен в списъка за Руския TIS. Бакалов, ако все още желаеш немския вариант на TISа, пусни ми едно Лично Съобщение (ЛС).
13 мнения
• Страница 1 от 1