Zastrahowah v BULINS, da polzvam li platen parking?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Zastrahowah v BULINS, da polzvam li platen parking?
Momcheta zastrahovah v BulIns, sega se chudia dali da si darja kolata pred nas ili da polzvam platen parking/po 45lv na mesec/. Onia davat pochti 100 % garancia che kolata niama koi da ia kradne, obache na nashta ulica razbivat koli narkomanite postoianno, na mene na starata kola mi zadignaha dva kasetofona i zadnata kora s tonkolonite, a da negovorim che vednuj namerih schupena mecha lapa v startera. Edin komshia obache durji na ulicata veche polvin godina chisto nova troika i to s dosta dobur tuning..... vijdal sum kola sus schupen prozorec do negovata obache tazi ne ia pipat;)Mejdodrugoto sum zabeljazal che ako niama kakvo da se vzeme ot vutre ne gi pipat, ako svalish panela i ostavish jabkata otvorena i prazna moje i da ne troshat....
Spored vas moga li da riskuvam da ia durja pred nas?
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
Re: Zastrahowah v BULINS, da polzvam li platen parking?
quixzole написа:Momcheta zastrahovah v BulIns, sega se chudia dali da si darja kolata pred nas ili da polzvam platen parking/po 45lv na mesec/. Onia davat pochti 100 % garancia che kolata niama koi da ia kradne, obache na nashta ulica razbivat koli narkomanite postoianno, na mene na starata kola mi zadignaha dva kasetofona i zadnata kora s tonkolonite, a da negovorim che vednuj namerih schupena mecha lapa v startera. Edin komshia obache durji na ulicata veche polvin godina chisto nova troika i to s dosta dobur tuning..... vijdal sum kola sus schupen prozorec do negovata obache tazi ne ia pipat;)Mejdodrugoto sum zabeljazal che ako niama kakvo da se vzeme ot vutre ne gi pipat, ako svalish panela i ostavish jabkata otvorena i prazna moje i da ne troshat....
ми кво да ти кажа ... халогенки и темподобни може и да ти заминат на улицата ... добрия съсед може да ти тегли един ключ от предния калник до стоповете и разни такива дребни радости ... слагай го на паркиг и збравяй ...
- RAFF
- младши ентусиаст
-
Re: Zastrahowah v BULINS, da polzvam li platen parking?
quixzole написа:Momcheta zastrahovah v BulIns, sega se chudia dali da si darja kolata pred nas ili da polzvam platen parking/po 45lv na mesec/. Onia davat pochti 100 % garancia che kolata niama koi da ia kradne, obache na nashta ulica razbivat koli narkomanite postoianno, na mene na starata kola mi zadignaha dva kasetofona i zadnata kora s tonkolonite, a da negovorim che vednuj namerih schupena mecha lapa v startera. Edin komshia obache durji na ulicata veche polvin godina chisto nova troika i to s dosta dobur tuning..... vijdal sum kola sus schupen prozorec do negovata obache tazi ne ia pipat;)Mejdodrugoto sum zabeljazal che ako niama kakvo da se vzeme ot vutre ne gi pipat, ako svalish panela i ostavish jabkata otvorena i prazna moje i da ne troshat....
ми като гледам каква кола караш и като знам колко гаден и завистлив е българина май ще е по-добре да я държиш на паркинг.каквито и гаранции да ти дават от bulins , всяка една вандалщина или недай си боже кражба ще е свързана с много ядове и ходене по мъките. не че на паркинга е много сигурно , но рисковете са по-малки.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Аз съм си застраховал Голфа в БУЛИНС и досега не са го пипали където и да е бил, но все пак си го държа на паркинг.За крадене няма да ти го откраднат ама заслужава ли си да се разправяш със счупени прозорци , надрана боя и т.н.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Според мен няма страшно.
Но може би си зависи наистина от района. Моето Клио обаче стои близо година по всякакви паркинги /предблокови/ в BG и досега не е имало абсолютно ниаккви проблеми. Баща ми кара B4 и също не са го докосвали. Един познат си държи А8-цата пред блока повече от година, жена му има ТТ и също няма проблем. Пък и за мен удоволствието от колата изчезва, ако трябва да ходиш 1 км. сутрин в студа за да стигнеш до нея. Но това все пак си е право на личен избор и наистина съществува риск. Дай боже да не ти се налага да стоиш на касата за изплащане на шети на Булинс. Успех!
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Това с висенето на касата на БУЛИНС е отживелица
Седиш си вкъщи на дивана и чакаш да ти напълнят (доволно) банковата сметка. 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Не съм го казал :)
Никога не съм казвал, че има проблеми при изплащането на застраховките. Имам предвид, че е неприятно занимание и губене на време, а и всеки случай ти се е случило нещо с любимата кола! А иначе аз съм адски доволен от обслужването в БУЛИНС - изкривих една джанта преди 2 седмици и за половин час всичко от подаването на документите до огледа беше свършило. Е, наистина, още не съм си получил парите, но съм сигурен, че ще стане в обявения срок.
kato poturpevsh shte kaja che mnenieto mi suvpada s to tova na mom4etata po-gore!
moita kola ima pulno kasko i sedia polovin godina pred bloka bez problemi, ako izklu4im che purvo mi svaliha laisnite ot ednata strana, a sled kato mi svaliha i cialata predna bronia - direktno ia naseckah na parking. vodeh se po tova, che na bashta mi nikoga ne sa mu vandalisvali bavarcite (govorim za 3+ godini), no sega na nego mu svaliha laisnata ot diasnata vrata, a kolata e mejdinka dvoen stop - sire4 s hromirana laisna deto ia beshe podhvanala i rujdata .... kel faida che ima zastrahovka i toi, kato otkradnati chasti ne se plashtat, a nervite i vremeto nikoi ne moje da ti gi vuzstanovi. ako imash parking pod nosa da ne ti se svidiat parite za nego, nishto che imash kasko v bulins
moita kola ima pulno kasko i sedia polovin godina pred bloka bez problemi, ako izklu4im che purvo mi svaliha laisnite ot ednata strana, a sled kato mi svaliha i cialata predna bronia - direktno ia naseckah na parking. vodeh se po tova, che na bashta mi nikoga ne sa mu vandalisvali bavarcite (govorim za 3+ godini), no sega na nego mu svaliha laisnata ot diasnata vrata, a kolata e mejdinka dvoen stop - sire4 s hromirana laisna deto ia beshe podhvanala i rujdata .... kel faida che ima zastrahovka i toi, kato otkradnati chasti ne se plashtat, a nervite i vremeto nikoi ne moje da ti gi vuzstanovi. ako imash parking pod nosa da ne ti se svidiat parite za nego, nishto che imash kasko v bulins
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
9 мнения
• Страница 1 от 1