ZA X5 v Paris-Dakar!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ZA X5 v Paris-Dakar!!!

Мнение от Svetoslav » 10 Яну 2003, 21:17

Zdasti na vsi4ki

sigurno i vie ste obarnali vnimanie na tova,4e debut na nai-zverskoto rally pravi imenno X5.Samo moga da kaja,4e edinia ekipaj - DeMevius,se dviji za momenta 3-ti.kakvo li 6te stane dokraj.6te e goliamo 6ou tezi s Mitsibishi da vidiat kak bavaretza gi zadminava na sledva6tata duna.Vse pak tribva da se otbeleji,4e tova ne e zavodski otbor i vapreki tova me 3-ti.Interesno 6te stane,ako podgotviat specialen prototip na BMW za tova sastezanie.
Naskoro 4etoh vav forumite - neznam koi be6e,no ot onezi Audi fenove (moite uvajenij kam tiah)4e BMW ne pravili takova 4x4 kakto tova na Audi.
Mejdu drugoto skoro 4etoh interview na edin ot 6ef konstruktorite na BMW.Ta vav vaprosnoto interview go pitat za6to BMW ima sravnitelno malko prodadeni avtomobili (3-ta i 5-ta seria) vav versia IX.Ta 4oveka be taka lubezen da otgovori slednoto:
"Na6ite po4itateli zalagat na zadnoto predavane,koeto e dokazalo svoite ka4estva v na6ite modeli.To e mnogo populiarno i opredeleno se haresva na istinskite driveri"
O4akvam komentari.
Pomnia,4e predi dve godini na tova Rally u4astva i ML na MB,no mai ni6to ne napravi.
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

кандидат ентусиаст
Аватар

BMW i 4x4

Мнение от LordDigital » 11 Яну 2003, 6:04

Spisanie:

Poslednia broi na AutoBild

Sravnenie mezdu Audi A4 3.0 quattro, BMW 325i Porsche 911 Carerra 4, Renault Kangoo 4x4, Toyota Corolla i Touareg V6 na snqg.

Rezultata

BMW-to e nai-tragicno:)

Mezdu drugoto vyv edin systo taka drug forum beh chel che 4x4 sistemata na oficialno faliralite Moskvich (tazi deto sys 3 LSD-ta ,tehna razrabotka) e vsysnost po-dobra ot ix-a na BMW:P
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetoslav » 12 Яну 2003, 17:30

Taka pi4,bi li mi obiasnil kakvo razbira6 pod tragi4no?Drugiat mi vapros:Kolkoto i da uvajavam Auto Bild ne smiata6 li,4e tova e 4isto subektivna ocenka.Fakt e,4e mi pokazva6 za sravnenie Taureg na VW,3-ta na BMW,a i kato kapak na tova vsi4ko tova sravniava6 s 911.Ta kaji mi pi4 kade i na koi da se smej?Mai nai-mnogo na teb.Ili ti si ot poredicata novi sateliti,kadeto si misliat,4e vsi4ko ostanalo vaji,no ne i BMW.Ili go pravi6 tendenciozno?Iskam i drugo da te pitam,karal li si BMW sas sistema X?
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 12 Яну 2003, 18:38

ХАХАХа тия от Аутобилд ще ме разсипят :lol: Е как ще сравняваш БМВ325и с коли 4x4.Потресен съм :lol:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 220

Мнение от Osmicata » 17 Яну 2003, 2:07

Spored men lorda uprajnjava chuvstvoto si za humor a nie se hvashtame :-)) da sravnish 325 s renoo kangoo 4 x 4 kato da sravnish bolid of f1 s trabant i da kachesh che varvi po zle na snjag i ima problemi s parkiraneto po bordjurite! a po vaprosa za avto bil v poslednia broj gi bjaha napisali edni deto me beshe sram che go bjaha pisali na balgarski, bjaha obarkali i snimkite na modelite na audi, tam njama gram quality control za fakti i snimki a nie iskame da ima njakakav smisal ocenkata im, pisna mi ot tapotiite deto gi pishat tuk i tam. kato sa tolkova otvoreni da otidat da porabotjat malko v avtomobilna kompania i togava da mi davat ocenki

Назад към Основен Форум