az puk umrex da se hilia kato LandShark mi napravi nomer
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
а бе калибра НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА ВЕЧЕ?!!!
а дърпането ти с Мегоф или Андро не бих пропуснал за нищо на света

а дърпането ти с Мегоф или Андро не бих пропуснал за нищо на света

- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
///MPowered написа:а бе калибра НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА ВЕЧЕ?!!!
а дърпането ти с Мегоф или Андро не бих пропуснал за нищо на света![]()
![]()
![]()
ot koe da mi omruzna ,4e ne te razbrax? ta nali za tova sa teia
forumi da si pi6e6 s niakoi ina4e e skuka....
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
вярно е това, че трябва да се състезаваш примерно с 318 , а не с бавареца на LandShark, щото няма да е равностойно. не че някога ще бъде равностойно състезание между BMW и опел, ама все пак ако въобще някога ще имаш някакъв шанс, то вземи БМВ с по-малка кубатура. тогава поне ще видиш, че има разлика между еднавки килограми и еднакви кубици и тя е в марката. ne лошо опелче ... но опел, нали се сещаш 

едвайсеиено
zdrasti na pi4a s Colibata,ti mai si protivore4i6:ti kazva6,4e mrazi6 opel,pak kara6 to4no tova,za6toto Calibra e vsa6tnosst stilizirana Vectra.Izpolzva se sa6toto 6asi.Ta na koe da viarvam - 4e mrazi6 opel ili calibra ili na dvete ednovremenno.Ili 4e ne kara6 BMW.Na koe te e jd? 

БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!
Вие си знаете!
:-)
Що бе бързи са Calibrite...
Само дето не обичат да се съзтезават, а гледат отстрани.
Трябваше да видиш ужаса в лицето на шофьора на една Calibra на летището в Пловдив (на втория ден от Единствения засега национален събор), след като видя изпълненията на Жоро с E23 728i :-)
Питаме го - "Хайде де, идвай да се гоним!"
А той - "не, аз дойдох само да погледам..."
А Гелето му вика - "Айде де, ако те е толкоз страх, ще те пускаме срещу дизела!" (324d E30)
Трябваше да видиш ужаса в лицето на шофьора на една Calibra на летището в Пловдив (на втория ден от Единствения засега национален събор), след като видя изпълненията на Жоро с E23 728i :-)
А Гелето му вика - "Айде де, ако те е толкоз страх, ще те пускаме срещу дизела!" (324d E30)
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
ave spoko ve Calibra 16V ko tolkoz e stanalo.Si4ko e zaradi shouto...mislq 4e nikoi nema loshi 4uvstva kam tebe(pone taka si mislq)na mene otna4alo mi bqha slojili:kara pazarska koli4ka v metro i adski mnogo se kefih prosto mi beshe zabavno....E sega sam s edno stapalo po nagore(predpolagam)ve4e sam crash test pilot.Ako mi predlojat takava profesia nebih se zamislil i vednaga bih priel vse mi edno dali sha umra ot starost ili v kola prosto si mislq 4e v kola sha mi badi po sladko...
.Oba4e naistina spri se malko da sporish i da iskash da se darpash s drugite.Kakto vijdash nese obajdam mnogo samo nqkoi pat kogato mislq 4e moje i az da si izraza mnenieto.Pak i se mi e taq ako napishat ne6ty ot sorta 4e Omega-ta bila darak,bokluk,taralqsnik,spanata,4e imala 16 komina i dr.Prosto neobra6tam vnimanie 6tot kvoto i da govorat za mene kolata predostavq dostata4no komfort i dinami4nost i napalno me zadovolqva za sega.Ina4e sha dodi momenta na istinata kogato i moq gaz sha badi v nekoi BMW:).No si4ko s vremeto si

- Calibra16V
-
E-24 написа:вярно е това, че трябва да се състезаваш примерно с 318 , а не с бавареца на LandShark, щото няма да е равностойно. не че някога ще бъде равностойно състезание между BMW и опел, ама все пак ако въобще някога ще имаш някакъв шанс, то вземи БМВ с по-малка кубатура. тогава поне ще видиш, че има разлика между еднавки килограми и еднакви кубици и тя е в марката. ne лошо опелче ... но опел, нали се сещаш
Az shte se probvam nezavisimo ,4e ne e ravnostoino sustezanieto
ne razbra li,4e men BMW E30 325 vuobshte ne me pla6i?????
Ima drugi mnogo po seriozni mashini ,koito sa dale4 dale4 po
strashni .........Shte ti dokaja niakoi neshta da vidish ,4e moiat
avtomobil ne e nikak smeshen za drugo ne obe6tavam kato naprimer
4e shte moga da bia BMW E30 325 bilo to na LandShark ili Megoff ...
Neka ne priburzvai da komentirash ima vreme uspokoi se

- Calibra16V
-
Alpina написа::-)
E pone v edno mojesh da budesh siguren,4e az niama da klekna kakto e napravil tozi shofior s calibrata

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3