Застраховка КАСКО
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- RAFF
- младши ентусиаст
-
Re: Щети в доверен сервиз
gazzzar написа:5етко 5етицата написа:На нашите аудито е в Армеец. Препоръчвам ти ги не само защото е ниска застраховката - 6,9% но и защото с тях нямах грижи при щета. Предложиха ми или да ми платят по тяхна оценка или да ми я оправят в техен сервиз.
![]()
![]()
в техен сервиз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За кола '81![]()
Щети в доверен сервиз се оправят само за автомобили до 10г. и то с валутно каско.
В Армеец по-различно ли е?
Моля те, препиши ми изречението от условията, при които си сключил договора, за да се убедим, че е така.
Няма значение коя година е колата. Минималната премия, с която може да се ползва ремонт в доверен сервиз е 345лв, ако премията ти излезе да кажем 250лв, за да ползваш доверен сервиз трябва да си доплатиш 95лв (250+95=345)
моето каско е в ОРЕЛ и след като им закарах колата с надран цял десен борд ми казаха че нямам право на сервиз защото колата ми била едва ли не най-старата в българия и ми се полагало само изплащане по експертна оценка според която, аз получих огромното обещетение от 143 лева да си боядисам колата. за капак на всичко не ми дадоха парите на ръка ами си ги одържаха за следващата вноска и сега съм вързан да стоя при тях докато не ми изтече срока.
уточнение: колата е диамантшварц металик
съвет: бягайте на далеч от орел
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Незнам дали е вярно, но от ДЗИ ми казаха, че няма значение каква е застрахователната сума - винаги имаш право на избор - техен сервиз или експертна оценка, а за застрахователна сума над 10 000 лв (не съм сигурен) има и трета възможност - оправяш си колата където искаш (вкл. Дарукар) и носиш проформа фактура, която се плаща по банков път на изпълнителя.
Niky Georgiev
bam-bam написа:Застраховам там където ми оценяват колата за най-много пари
май не си гледал вчера частен слувай да видиш как уж за най много и накрая ... я земи тея стинки
Точно: хвани някой познат застраховател или адвокат, или прочети в закона, можеш да ползваш търсачка за думите: "подзастраховане" и "надзастраховане" ...
успех

и помни мотото на бг капитализъма: клиента е винаги ... преебан !
- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
..
Здравей ,
реших и аз да споделя какво е впечатлението ми ..
ситуацията е следната - сключвам пълно каско като казвам изрично че искам да застраховам DVD то .. отговорът е ок няма проблем .
Случва се така че двама келеши ми трошат прозореца и чупят DVD то ,
завеждам щета , чакам 2 месеца .. и след много обаждания и нерви най накрая ми казват че има преведени пари .. отивам аз да си взема парите .. 83 лева - за стъклото , DVD то не било застраховано .. малее , щях да ги избия сичките в Булинс там така се ядосах .
И на всичкото отгоре бяха ми казали да върна DVD то и че те ще ми изплатят по цената в момента ..
Така че каквото искате правете само не там
.. от тях запомних само - звъннете утре звъннете в другиден ..
реших и аз да споделя какво е впечатлението ми ..
ситуацията е следната - сключвам пълно каско като казвам изрично че искам да застраховам DVD то .. отговорът е ок няма проблем .
Случва се така че двама келеши ми трошат прозореца и чупят DVD то ,
завеждам щета , чакам 2 месеца .. и след много обаждания и нерви най накрая ми казват че има преведени пари .. отивам аз да си взема парите .. 83 лева - за стъклото , DVD то не било застраховано .. малее , щях да ги избия сичките в Булинс там така се ядосах .
И на всичкото отгоре бяха ми казали да върна DVD то и че те ще ми изплатят по цената в момента ..
Така че каквото искате правете само не там

Здравейте и от мен,когато трябва да даваш пари те омагьосват теа застрахователи,а когато стане нешто лошо с колите
тогава гледат да се отскубнат искат да ти дадът колкото се може по-малка сума
А за Булстрат не се говори добре един познат му гепиха е46-цата и му изплатиха 80%,че бил забравил малкия талон
.Затова само в Армеец
там никой не пипа

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4