Дреме му на някой.......

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 04 Юли 2008, 8:27

Shondy написа:
AHTuBuPyC написа:след днешните събития в София, незнам и нямам причина която да кажа, ако не дойде половин София на протеста ни срещу този ъбсурд.

Драги софиянци, днес можеше да умрете в съня си, заради глупоста, безразличието и безхаберието на държавата към вас. Ако поне маааалко ви пука, моля ВИ елате! :!:

Дреме им на българите. За пореден път го показаха от както са започнали скоковете на цените, и на всичките ни протести дотук и отново на 11.07 ще е същото. Те аномалиите и абсурдите дето ни тресат по цял ден не ги стряскат камоли някави си цени ,заплати и тъпанрски решения на правителството. Българина знае да прави 2 неща хубаво да чопли семки и да говори колко глупави са действията на другите около него. Какво да ви кажа ,и на кого да се моля - умръзна ми да пикая срещу вятъра. Всички сега си взимат отпуска и с 300 на морето. На кой му пука че ще се протестира? Колко души ще дойдат да протестират според Вас? Докога ще обсъждаме и ще се борим за всички само ние 40 човека от всички форуми?

Мисля че ни е ясен отговора......

Независимо че сме се обявили срещу всички нередности в страната и книгата на Гинес ме стига да ги изредим - ами и подкрепа нямаме от нокой и никой няма да се включи. Но има разрешение на всичките ни проблеми, ние сме най-бързо изчезващата нация на света. Един ден и за нас ще е вярно твърдението :

"...No woman ,no cry..". "....няма българи ,няма проблеми..."

Но понеже всички са страшни Тарикати , ще изчезнем като нация. Жилището на кочина ,данъци и парно неплатени ,кола на лизинг ,а тя на гъз за година време, с куп хронични болести...... Мога и още

Тия пари дето трябва да ги е изкарваме за 3 месеца , ги влачиме 1 година и се кефиме на 500 лв бонус или 13-та заплата, обаче всеки си е затраял и си вика:

Аз ли съм зле ве? я колко буркана има в мазето и колко по зле са комшиите ,аз съм си екстра......

Докато не се пречупи нещо в всички нас няма да успеем ,аз дотогава ще седя и ще гледам тихо и кротко всичко! Честно ви казвам момчета незная дали въообще ще имаме успех на 11.07 и незная колко си заслужава голямото напъване.

Точно пък ти няма да се отказваш! На теб такива мисли не ти трябват, да не съм те чул повече да приказваш(пишеш) това!

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 04 Юли 2008, 8:33

:mhihi: бобката откачи ,обади се тия дни като раглоба коша че имаш нещо при мен. ;) а по темата ......... нема страшно ше се видиме и ще ти обясня защо и какво...........

Изображение

Днес в софия ще преобладава слънчево време, на места ще има прегърмявания!
Тихичко почивали си хората в града,
кученца си лаели, пичове си пушели трева,
и тъкмо идвал края на нощта,
и София била разтърсена
от мощна взривничка вълна.

"Страхотно" казала си старичка жена,
която бавно чакала смъртта,
дечица плачели със всичка сила,
а пичовете пафнали една трева.

Кметчо Бойко станал лекичко смутен,
дръпнал пердето и останал изумен,
Какво да видят хубавите му очи.
Европейската му столица гори.

Нахлузил чехлите и в мерцедеса,
засилил се от интереса,
какъв е този пушек сив,
отровен ли е ,
или прави те щастлив.

Оказало се, че военните се заиграли,
и складчето им се запали,
и хората от близките селца,
подишвали дълбоко сярната мъгла.

По медии Бареков се поти,
Генералчето главата го боли,
какво ще правим ний сега,
като останем си без столица.

И изведнъж изпълни се на Бойко цялата глава,
с идея за коварничка лъжа,
ще кажем ний на хората сега,
че това не е сяра а летничка роса.

И хората ще ни повярват ей така,
както за всички други подлички неща.
И радостни поседнали на зелената трева,
ракийка пийнали с по линийка една.

Така завършила тази весела история,
как решена е поредната пародия,
затова мисля да ви пожелая весел ден,
последен може би, но пък необикновен
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 04 Юли 2008, 11:11

това е!!!!! зщо не излезе някой по телевизията да го прочете да се чукнат в главата тия хора и ги изритаме тия некадърници
БОЖЕ мой :bcry:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 04 Юли 2008, 11:59

не го казвам само аз - 1
    искаме дата
2 по градове сме все пак...и т.н... :idea: :arrow:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 04 Юли 2008, 12:11

ХАХАХ 2-ро такова стихотворение ниама :mhihi: :mhihi: :bcry:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 08 Юли 2008, 9:52

Играчи, какво става, в петък ще дойде ли някой :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dinamita » 08 Юли 2008, 13:34

Аз съм там .... :bgflag:
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум