BMW навлиза в „Супербайк”
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
BMW навлиза в „Супербайк”
BMW възнамерява значително да увеличи бизнеса си с мотоциклети. Според плановете на компанията до 2012 г. продажбите трябва да бъдат увеличени с 50% - от 100 000 бройки годишно сега до 150 000 продажби през 2012 г.
Развитието на бизнеса освен в сферата на сегашните модели ще стане чрез навлизането в нови сегменти. През миналата година BMW купи Husqvarna и започна да развива и нейния бизнес. Продажбите на Husqvarna в момента са 12 000 бройки годишно.
Най-голямата инициатива на BMW ще е в сегмента на суперспортните мотоциклети. Компанията възнамерява да навлезе трайно в този сегмент с класически 1000-кубиков модел. В момента продажбите на 1000-кубикови суперспортни мотоциклети са 100 000 бройки годишно, а 85% от продажбите се падат на 4 от големите японски марки. Моделът на BMW ще се нарича S 1000 RR и ще има еднолитров, редови, 4-цилиндров двигател, който е стандартен за класа. Мотоциклетът ще има някои особени и високотехнологични елементи, традиционно за BMW, но ще бъде съобразен със стандартите на класа и изискванията на клиентите. Той ще излезе на пазара следващата година и до края на 2009 г. BMW възнамерява да продаде 1000 бройки.
През следващата година със състезателна версия на S 1000 RR BMW ще навлезе и в пистовия мотоциклетизъм в шампионата „Супербайк”. В момента, заедно с доказани партньори, се разработва състезателната версия.
Агенция Speed-Press
Още снимки - тук
Мен лично много ме кефи това моторчЕ. Ще чакаме БМВ да навлезе и на пазара на ATV

Развитието на бизнеса освен в сферата на сегашните модели ще стане чрез навлизането в нови сегменти. През миналата година BMW купи Husqvarna и започна да развива и нейния бизнес. Продажбите на Husqvarna в момента са 12 000 бройки годишно.
Най-голямата инициатива на BMW ще е в сегмента на суперспортните мотоциклети. Компанията възнамерява да навлезе трайно в този сегмент с класически 1000-кубиков модел. В момента продажбите на 1000-кубикови суперспортни мотоциклети са 100 000 бройки годишно, а 85% от продажбите се падат на 4 от големите японски марки. Моделът на BMW ще се нарича S 1000 RR и ще има еднолитров, редови, 4-цилиндров двигател, който е стандартен за класа. Мотоциклетът ще има някои особени и високотехнологични елементи, традиционно за BMW, но ще бъде съобразен със стандартите на класа и изискванията на клиентите. Той ще излезе на пазара следващата година и до края на 2009 г. BMW възнамерява да продаде 1000 бройки.
През следващата година със състезателна версия на S 1000 RR BMW ще навлезе и в пистовия мотоциклетизъм в шампионата „Супербайк”. В момента, заедно с доказани партньори, се разработва състезателната версия.
Агенция Speed-Press

Още снимки - тук
Мен лично много ме кефи това моторчЕ. Ще чакаме БМВ да навлезе и на пазара на ATV

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
Чудесно! Най-после ще има за кого да викам на Асен. Досега ходихме само за драйв или да гледаме състезания. всъщност, това отдавна трябваше да стане, но все пак по-добре късно, отколкото никога...
Are you M enough...?!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
по добре по4ни сас скутер4еNezabravka написа:дам и аз искам такова моторче![]()
![]()

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
!
Красота! Мяза леко на Suzuki, което е чудесно само дето ще бъде много по-качествен сигурен съм в това
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
аз пък виждам доста краден дизаин опашка и заден шарнир от кавазаки странична линия на предницата ямаха а отпред пак кавазаки.И си мисля че няма да постигнат никакви резутати с този мотор мисля че е малко силлно да правиш за първи път мотор от този клас и направо да се навираш между шамарите при фирми които са създали този клас и са с традиции.А пък колега защо си мислиш че сузуки правят нискокачествени мотори оточни се карал ли си трошил ли си кажи .И дано не го направят недостъпен като цена както обичат да правят с техните мотори.
само най-добрите умират млади
10 мнения
• Страница 1 от 1